ερωτικα φιλια Σακιρα-Πικε στη Μυκονο!

Τα καυτά φιλιά δύο παγκόσμια αναγνωρισμένων αστέρων, όπως είναι ο Πικέ και η Σακίρα, μαρτυρούν ότι τον έρωτα τον βιώνουν με πάθος και οι διάσημοι! Ερωτικές στιγμές που θα ζήλευαν όλοι… (αναδημοσίευση απ’το markos.tv)

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011. Η ώρα ήταν περασμένη και τα περισσότερα φώτα στο αεροδρόμιο της Μυκόνου είχαν σβήσει. Εκείνη τη στιγμή, στον αεροδιάδρομο προσγειωνόταν ένα ιδιωτικό τζετ με μόνο δύο επιβάτες. Ουδείς γνώριζε το παραμικρό για αυτό και η είδηση έκανε το γύρο των ΜΜΕ μία μέρα μετά.

Οι δύο επιβάτες δεν ήταν άλλοι από τη Σακίρα και τον αγαπημένο της, Ζεραρ Πικέ. Αμέσως, τους παρέλαβε, σύμφωνα με το περιοδικό «HELLO», αυτοκίνητο και τους οδήγησε στο ξενοδοχείο «Κιβωτός», στον Ορνό. Μία διώροφη, VIP σουίτα ήταν έτοιμη να τους φιλοξενήσει.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Φίλιππος Μιχόπουλος, φρόντισε το ζευγάρι να έχει όλες τις ανέσεις και τις περιποιήσεις που θα μπορούσε, εξασφαλίζοντας του έτσι ονειρεμένες διακοπές και την καλύτερη εντύπωση για την ελληνική φιλοξενία.

ΠΗΓΗ : ΜΑΡΚΟΣ TV

Κατηγορία: ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Σχολιάστε

close
Facebook IconTwitter Icon
More in ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ (137 of 228 articles)
zidane


Πριν αρκετό καιρό ο Μαγος της μπάλας Zinedine Zidane έδωσε μία συνέντευξη στον ποδοσφαιρικό θρύλο Diego Armando Maradona . O ...

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD