Ημερομηνιες εγγραφων για ανεξαρτητους υποψηφιους

Για όσους επιθυμείτε να δώσετε κάποιο δίπλωμα Ισπανικών και δεν είσαστε μαθητές του Ινστιτούτου Θερβάντες, τα δικαιολογητικά σας θα πρέπει να βρίσκονται στο Ινστιτούτο Θερβάντες το αργότερο μέχρι τις 15 Απριλίου 2011.

Από ότι βλέπουμε και στο επίσημο site του ινστιτούτου Cervantes

Αιτήσεις

Οι υποψήφιοι εντός Αττικής θα πρέπει να προσέλθουν στο Ινστιτούτου Θερβάντες.

Ωράριο εγγράφων: Δευτέρα έως Πέμπτη 09.00–14.15 & 16.00–20.15 Παρασκευή: 09.00–14.15.

Οι υποψήφιοι εκτός Αττικής θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένο το έντυπο εγγραφής καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, εμπρόθεσμα στο Ινστιτούτο Θερβάντες.

Οι υποψήφιοι της Θεσσαλονίκης μπορούν να προμηθευτούν το Έντυπο Εγγραφής και τις οδηγίες από το Ισπανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης, Αγίου Μηνά, 7, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 515391.

Οι υποψήφιοι από άλλες πόλεις μπορούν να ζητήσουν το Έντυπο Εγγραφής από το Ινστιτούτο Θερβάντες, μέσω e – mail: secate@cervantes.es και secate1@cervantes.es ή μέσα από την Ιστοσελίδα μας: http://atenas.cervantes.es, το οποίο θα πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή, συμπληρωμένο και με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, εμπρόθεσμα στο Ινστιτουτο Θερβάντες στην ταχυδρομική διεύθυνση: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ – Γραμματεία – Μητροπόλεως, 23 – 10557 Αθήνα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ

Κατηγορία: ΣΧΟΛΕΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ
6 Comments
  1. 13 έτη ago
    juan_griego

    Ελπίζω του χρόνου να δώσω το Basico (μπορεί και το Ιntermedio), προς το παρών προηγούνται τα Πορτογαλικά

  2. 13 έτη ago
    misscatrina

    Εγώ εξασκώ και τη γλώσσα. Αρχισα να μιλάω μέσο msn με ένα κοριτσι απο την Ισπανια.Είναι δυσκολο γιατι δεν ξερω πολλα αλλα προσπαθω. Τουλαχστον καταφερνουμε να επικοινωνουμε και εχουμε γινει καλες φιλες… Ειναι και αυτο μια εξασκηση…!! :shock:

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon