Ιγκλεσιας: “Έχω το πιο μικρο πεος στον κοσμο”

Αυτή κι αν ήταν μια περίεργη εμφάνιση για τον ισπανό γόη Ενρίκε Ιγκλέσιας. Ο 36χρονος τραγουδιστής υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε πρόσφατη εμφάνισή του στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και μοιράστηκε με τους θαυμαστές τους καυτές λεπτομέρειες για την ερωτική του ζωή αλλά και για το μέγεθος των προσόντων που διαθέτει… εκεί χαμηλά!

Κατά τη διάρκεια ενός καυτού 20λεπτου επί σκηνής, ο Ενρίκε, γιος του μεγάλου Χούλιο Ιγκλέσιας, αποφάσισε να αφήσει το τραγούδι και να κάνει σούπερ αποκαλύψεις σχετικά με το τι κρύβει ανάμεσα στο παντελόνι του:

 

“Έχω το μικρότερο πέος στον κόσμο”, είπε ο Ενρίκε ενώ για να πιστέψουμε τα λεγόμενά του συμπλήρωσε: “Μιλάω σοβαρά”!

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Sun”, το περίεργο περιστατικό ξεκίνησε όταν ο τραγουδιστής κάλεσε τρεις άντρες από το κοινό να ανέβουν στη σκηνή μαζί του. Εκεί, ξεκίνησε να τους ρωτά πότε έκαναν σεξ για πρώτη φορά.

 

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα πως υπήρξε παρθένος μέχρι τα 25 του αφού προτίμησε να μην πληρώσει κάποια εκδιδόμενη για να κάνει έρωτα όπως έκαναν οι κολλητοί του:

 

Μεγάλωσα με πολλούς φίλους που έχασαν την παρθενιά τους με κάποια πόρνη. Όχι ότι υπάρχει κάτι κακό σε αυτό αλλά έπρεπε να πληρώσουν για να το κάνουν. Εγώ ήθελα να περιμένω το κατάλληλο κορίτσι και το έκανα στα 25 μου τελικά”.

Και δεν μας έφτανε αυτή η αποκάλυψη αλλά ο 36χρονος τραγουδιστής μας ενημέρωσε πως την πρώτη του φορά ήταν πολύ νευρικός:

“Συνήθως, η πρώτη φορά δεν είναι η καλύτερη. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν μόλις 17μιση ετών και το σεξ είχε διάρκεια 10 δευτερολέπτων”.

 

Όταν μάλιστα ένας από τους τρεις άντρες τόνισε πως ο ίδιος άντεξε δέκα ολόκληρα λεπτά την πρώτη του φορά, ο Ιγκλέσιας σε εύθυμο κλίμα τόνισε:

“Αλήθεια; Εγώ ούτε και τώρα δεν μπορώ να αντέξω πάνω από 7 λεπτά”.

Στη συνέχεια και ενώ το κλίμα γινόταν όλο και πιο περίεργο, ο Ενρίκε ζήτησε από τα 3 αγόρια να σηκώσουν τα μπλουζάκια τους για να συγκρίνουν το στήθος τους ενώ και οι 4 μαζί απόλαυσαν και από ένα σφηνάκι ουίσκι επί σκηνής.

Λίγο αργότερα ο τραγουδιστής σε μια ακόμα κρίση ειλικρίνειας τόνισε πως παίρνει αντιβίωση και δεν θα έπρεπε να την έχει μπερδέψει με αλκοόλ. Απορίας άξιο είναι τι έχει να πει για όλα αυτά, η επί χρόνια σύντροφος του τραγουδιστή και διάσημη τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα (Anna Kournikova).

 

Δες και το βίντεο από το περίεργο περιστατικό απευθείας από το womenonly.gr!

 

Κατερίνα Πατούλια από το womenonly.gr

 

 

Κατηγορία: ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ
16 Comments
  1. 13 έτη ago
    Rosa

    εκανε δυο φορες σεξ για πρωτη φορα?

  2. 13 έτη ago
    Rosa

    παντως ειναι πολυ ακομπλεξαριστος

  3. 13 έτη ago
    Rosa

    ενρικε φαν περιμενουμε το σχολιο σου

  4. 13 έτη ago
    Enrique fan

    Γεια σας παιδια!!Πως περασατε Σπετσες?Το ειδα το αρθρο!!Καλα ε,την αμεσως επομενη μερα απο εκεινη την συναυλια εγινε της τρελης στο site του!!!Καλα φυσικα και τα ελεγε για πλακα,εχει πει και αλλα!!!Ουτε το μικροτερο εχει ουτε και το μεγαλυτερο!!Σε αυτο θα κολλησουμε?Με το που ειδα και το βιντεο ομως,ψωφισα στα γελια!!!Εχει ξανακανει τετοια σχολια για τα “προσοντα” του,τον εχουμε συνηθισει.Και μαλιστα την πρωτη φορα που ειπε κατι τετοιο,την επομενη μερα μια εταιρια προφυλακτικων του εκανε προταση να διαφημισει μικρο μεγεθους προφυλακτικα αλλα τους απαντησε πως ηταν μονο ενα αστειο.Καλα ενταξει ο ανθρωπος ηταν και αρρωστος με αντιβιωση και πυρετο κατι επρεπε να κανει για να ανεβασει τους θαυμαστες.Κατι τετοια κανει σε καθε του συναυλια.Τωρα περιμενω απαντησεις!!! :-D :-D

    • 13 έτη ago
      Rosa

      βασικα δε νομιζω να ηταν η πρωτη του η κουρνικοβα
      τα ειχε πριν και με τη jennifer love hewitt
      εχουν χωρισει καθολου ποτε με την κουρνικοβα?

      • 13 έτη ago
        Enrique fan

        Δεν τα ειχε ποτε με τη Jennifer Love Hewitt.Απλως συμμετειχε στο videoclip του ,το Hero.Δεν βγηκαν ποτε μαζι και ουτε τα ειχαν,το εχει διαβεβαιωσει και ο ιδιος.Ειχα δει το making of βιντεο του πως γυριστηκε το Escape,το videoclip που γνωριστηκε με την Κουρνικοβα και φαινοταν τελειως αμηχανος.Δηλαδη στις σκηνες που γυρισαν στις οποιες ειχαν στενη επαφη,μολις ο σκηνοθετης φωναζε οτι τελειωσε το γυρισμα,και οι 2 τους αποτραβιοντουσαν αμηχανα.Και στα παρασκηνια κανανε πλακιτσες μεταξυ τους και στο βιντεο αυτο λεγανε μονο καλα πραγματα ο ενας για τον αλλο.Μαλιστα ο Enrique ειχε πει οτι δεν θα μπορουσαν να βρουν καλυτερη γι αυτον τον ρολο,και οτι την θαυμαζει γιατι ειναι μια πολυ ομορφη και ταλαντουχα κοπελα.Παρομοια πραγματα ειπε και αυτη για τον Enrique.Μετα αρχισαν να βγαινουν ταχα για επαγγελματικους λογους και μετα επισημοποιησαν την σχεση τους.Αν εχουν χωρισει ποτε δεν γνωριζω,παντως ειναι 10 χρονια μαζι και ο Enrique εχει πει οτι δεν χωρισανε ουτε για λιγο γιατι καταλαβαινονται σαν ζευγαρι.Συζητανε και λυνουν ετσι τα προβληματα λεει.Ε καλα ολο και καποιο καυγαδακι θα εχουν κανει,οπως ολα τα ζευγαρια.

  5. 13 έτη ago
    Enrique fan

    Πονηρουλης ο Enrique!!!!!! :disdain:

  6. 13 έτη ago
    Meet-sos (admin)

    Τέλεια περάσαμε Σπέτσες;
    Πως πάει ο διαγωνισμός που έχεις λάβει μέρος;
    Τον ποστάραμε στο facebook page, ελπίζω να βοηθήσαμε!!

  7. 13 έτη ago
    Enrique fan

    Ευχαριστω παρα πολυ!!!!Εχω ζητησει βοηθεια και απο αλλα ατομα.Σκληρος ανταγωνισμος…Το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να δεις ποσοι εχουν πατησει στο λινκ και τι θεση εισαι.Μονο στο τελος αν κερδισω θα σας πω!!!Ευχαριστω για την βοηθεια!!! :snicker: :snicker: :dance: :dance: :clap: :clap:

    • 13 έτη ago
      Rosa

      αυριο θελω να βαλω ενα αρθρο με το τραγουδι
      γινεται να βαλω το δικο σου λινκ για να παρεις και views?
      πρεπει να το ενσωματωσω ομως σαν κανονικο βιντεο

      • 13 έτη ago
        Enrique fan

        Κανενα προβλημα!!!Το “Ayer” ειναι πολυ ωραιο κομματι.Ενα απο τα απαλα του.Και οσο για το videoclip πρεπει να ειναι το πιο οικονομικο του!!!3:38 λεπτα μονο τον ιδιο δειχνει!Ουτε ειδικα εφε ουτε τιποτα!!!Το πιο απλο του σιγουρα!!Θα βαλεις και μεταφραση απο κατω,ετσι?Καιρο εψαχνα μεταφραση στα Ελληνικα! :-) :-)

  8. 13 έτη ago
    Rosa

    wikipedia
    Iglesias started dating Russian tennis star Anna Kournikova in late 2001 (she appeared in his video, “Escape”), and rumors that the couple had secretly married circulated in 2003 and again in 2005. Kournikova herself has consistently refused to directly confirm or deny the status of her personal relationships. But in May 2007, Iglesias was (mistakenly, as he would clarify later) quoted in the New York Sun that he had no intention of marrying Kournikova and settling down because they had split up. The singer would later deny these rumors of “divorce” or simply separation. In June 2008, Iglesias told the Daily Star that he had married Kournikova the previous year and that they are currently separated.[27] In an interview with Graham Norton in 2010, Kournikova confirmed that she and Iglesias have been together for over eight years but have no plans to marry in the near future.
    personal life enrique iglesias

    • 13 έτη ago
      Rosa

      τα μισα να μου χε κανει

    • 13 έτη ago
      Enrique fan

      Θα το ψαξω λιγο και θα σου πω αυριο ή μεθαυριο.Παντως μια φορα ο Enrique εκανε φαρσα σε μια δημοσιογραφο σε μια του συνεντευξη λεγοντας της οτι η Αννα τον σουταρε εξω απο το σπιτι.Αλλα μετα παραδεχτηκε οτι της εκανε πλακα.Στην συναυλια του στην Ρωσια φετος,στην πατριδα της Αννας,την φωναξε να βγει στην σκηνη αποκαλωντας την “Αννα η γυναικα μου”.Παιζει να παντρευτηκαν κρυφα,γιατι η Αννα σε μια επισημη εκδηλωση φορουσε ενα μονοπετρο ολοκληρη κοτρονα.Θα το ψαξω και θα σας πω.

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon