mar de plata

H Mar de Plata είναι το δεύτερο μεγαλύτερο προάστειο του Buenos Aires. Βρέχεται από τον Ατλαντικό Ωκεανό, ενώ αποτελεί το …απόλυτο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης για τους Αργεντίνους αστούς – και όχι μόνο – , αφού φημίζεται για την απέραντη παραλία της και τα πολλά ξενοδοχεία της.

Ο τουρισμός αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων της πόλης, ενώ , κατά κοινή ομολογία, η περιοχή είναι το νούμερο ένα παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο της χώρας!

Εκτός από τις παραλίες (που κυριολεκτικά κατακλύζονται από κόσμο τους θερινούς μήνες) στην Mar de Plata μπορεί κανείς να βρει clubs, bars, cafes (η περιοχή φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή της ), αλλά και …λιμάνια και ιχθυοκαλλιέργειες!

Οι κάτοικοι της περιοχής αγγίζουν τις 600000.

Κατηγορία: ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
4 Comments
  1. 13 έτη ago
    Meet-sos (admin)

    Δεν θελω να παω εκει, θα βρωμαει

  2. 13 έτη ago
    juan_griego

    Αν δεν έχει μπλε σημαία η παραλία, δεν πάω :silly:

  3. 13 έτη ago
    Meet-sos (admin)

    Μιάς και ανέφερες τις γαλάζιες σημαίες… φέτος ανακάλυψα ότι πρόκειται για τρανές κοροϊδίες…

    Πολλές ΠΑΡΑΛΙΑΡΕΣ που ξέρω δεν έχουν μπλε σημαία επειδή δεν έχουν ναυαγοσώστη και μέτρα κατά των ελεύθερων κατασκηνωτών! Κατά τα άλλα τα καταγάλανα νερά κτλ μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

    Από την άλλη γνωρίζω αρκετές σάπιες παραλίες με σκατόνερα στο όριο του επιτρεπτού ορίου των κολοβακτηριδίων ανά λίτρο νερού οι οποίες έχουν γαλάζια σημαία επειδή πληρούν έστω οριακά όλες τις προϋποθέσεις!!!

    Μαλακίες για να μαζοποιούν τους τουρίστες και τα καταναλωτικά πρόβατα δλδ…

  4. 13 έτη ago
    juan_griego

    Ναι και πολλές από αυτές μόνο καθαρές δεν είναι

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon