el rey de raggaetón ( ο βασιλιας του ρεγκετον )

Όπως συμβαίνει σε κάθε μέρος του κόσμου, έτσι και στη Λατινική Αμερική υπάρχει μία συνεχής διαμάχη για το ποιος είναι ο ‘ βασιλιάς ‘ της χιπ-χοπ σκηνής. Στη Νότια Αμερική, βέβαια, το ερώτημα είναι ποιος κυριαρχεί στη ρεγκετόν μουσική σκηνή, μιας και το αυθεντικό χιπ-χοπ φαίνεται να τους ενδιαφέρει αρκετά λιγότερο.

Η αλήθεια είναι ότι οι επικρατέστεροι για το….θρόνο είναι δύο:ο Don Omar και ο Daddy Yankee. Οι δυο τους έχουν φανατικούς θαυμαστές που στηρίζουν με πάθος τον έναν ή τον άλλο, αλλά απ’ό,τι φαίνεται μάλλον και οι ίδιοι έχουν μπερδέψει λίγο τους οπαδούς τους. Συγκεκριμένα , ενώ άλλες φορές κοντράρονται απίστευτα και εκτοξεύουν λεκτικά πυρά ο ένας εναντίον του άλλου, άλλες φορές φαίνονται υπέρ του δέοντος συμφιλιωμένοι.

Μάλιστα δεν είναι λίγες και οι συνεργασίες που έχουν κάνει, αφήνοντας τον κόσμο ….σύξυλο, αφού μετά από κάθε κόντρα σκάει και ένα από κοινού κομμάτι. Βέβαια, ο καθένας από αυτούς όλο και σε κάποιο κομμάτι του θα χρήζεται ….από μόνος του βασιλιάς , αλλά και μαζί μια χαρά τα πάνε.

Ο Don Omar σε μία συνέντευξη του το 2006 σχετικά με την κυκλοφορία του δίσκου του King Of The Kings , ανέφερε ότι ο τίτλος αυτός αναφέρεται στον Κύριο , αλλά προσέθεσε ότι ο Daddy Yankee ποτέ δεν υπήρξε βασιλιάς του ρεγκετόν και ότι ο κόσμος συνεχώς χρήζει τον ίδιο βασιλιά της σκηνής.

Εγω κάτι άλλο αναρωτιέμαι: Μήπως τελικά μάς δουλεύουνε?

Κατηγορία: κενη κατηγορια ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ
3 Comments
  1. 13 έτη ago
    Meet-sos (admin)

    Στημένα όλα , όπως και εδώ η παλιά κόντρα Low Bap VS Ζ.Ν…

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon