pasión de gavilanes (κρυφα παθη)

Σίγουρα αποτέλεσε την καλύτερη, από άποψη παραγωγής, τηλενουβέλα που προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη Βικιπαιδεία, η τηλεοπτική σειρά Pasión de gavilanes είναι μία Τηλενουβέλα, συμπαραγωγής Η.Π.Α. και Κολομβίας (Telemundo και RTI Colombia) του 2003. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα, Κύπρο και στο εξωτερικό. Στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου έγινε και η παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς στις 23 Οκτωβρίου 2003 στο Telemundo, προβαλλόταν καθημερινά στις 19:00 το απόγευμα, ενώ λίγους μήνες μετά το τέλος της, στις αρχές του 2005 ακολούθησε επανάληψη στις 12:00 το μεσημέρι.

Ιστορία

Όλα ξεκίνησαν με τον σχεδόν ταυτόχρονο τον θάνατο της νεαρής Λίμπια Ρέγιες και του εραστή της, Μπερνάρντο Ελιζόντο, όσο εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την Γκαμπριέλα Ελιζόντο. Ο Μπερνάρντο πέθανε σε ατύχημα, πέφτωντας από ένα άλογο, ενώ η Λίμπια Ρέγιες πληροφορήθηκε μετά τον θάνατό του ότι εκείνος ήταν παντρεμένος καθώς και ότι η ίδια είναι έγκυος. Ζήτησε τη βοήθεια και την προστασία της γυναίκας του, Γκαμπριέλα, αλλά αντί αυτού έλαβε από εκείνη μόνο τις προσβολές της. Όντας σε άθλια κατάσταση, η Λίμπια αυτοκτονεί πέφτωντας από μία γέφυρα. Τα αδέρφια της, Χουάν, Όσκαρ, και Φράνκο Ρέγιες, αφότου ενημερώνονται για τον θάνατό της, ορκίζονται εκδίκηση από την Γκαμπριέλα Ελιζόντο, ενώ ο θάνατος του Μπερνάρντο δεν τους αρκεί για το κακό που έπαθε η αδερφή τους. Πηγαίνουν στο ράντσο των Ελιζόντο και παρουσιάζονται ως εργάτες που ζητάνε δουλειά. Πραγματικός τους σκοπός ωστόσο είναι να κάνουν τις τρεις κόρες της, Νόρμα, Χιμένα και Σαρίτα να τους ερωτευτούν και να τις πληγώσουν. Αντ’ αυτού, θα πέσουν στην ίδια τους την παγίδα. Οι τρεις Ρέγιες θα ερωτευτούν τις τρεις Ελιζόντο και όλοι μαζί θα εμπλακούν σε ένα τρελό παιχνίδι, έρωτα, μίσους και εκδίκησης.

Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
13 Comments
  1. 13 έτη ago
    Rosa

    εν τω μεταξυ πιο ωραιο καστ δεν εχω ξαναδει
    πραγματικα παιδαροι οι αντρες
    και κουκλες οι γυναικες

  2. 13 έτη ago
    juan_griego

    Εγώ θέλω αφιέρωμα στο “Carrusel del niños”! Είναι η αγαπημένη μου παιδική σειρά μαζί με το Μικρό σπίτι στο Λιβάδι :)

  3. 13 έτη ago
    juan_griego

    Yπάρχει ένα ωραίο βιντεάκι-αφιέρωμα για το Καρουζέλ, που συνοψίζει όλους τους χαρακτήρες αλλά είναι στα βραζιλιάνικα πορτογαλικά…

  4. 6 έτη ago

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon