ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ONLINEΓια να μην ξεχνιόμαστε… στο site μας Castellano.Gr μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα ισπανικών που ανεβάζουμε μέσω διαδικτύου στην κατηγορία online μαθηματάκια καθώς και να δείτε ενδιαφέρουσες γλωσσικές συμβουλές για αυτήν την γλώσσα.

Υπομονή και κατανόηση χρειάζεται βέβαια. Ούτε γίνεται να μάθετε Ισπανικά από την μία μέρα στην άλλη, ούτε εμείς έχουμε άπειρο ελεύθερο χρόνο να ανεβάζουμε μαθήματα σε καθημερινή βάση. Κάνουμε ότι μπορούμε πάντως, ανεβάζοντας στις σχολικές περιόδους στις εργάσιμες μέρες ένα θέμα την ημέρα , αλλά και τώρα το καλοκαίρι έστω λίγο πιο χαλαρά και αραιά.

Οσοι δεν είστε μέλη, μπορείτε να εγγραφείτε για να σχολιάζετε στα άρθρα μας, να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ, να ρωτάτε τις όποιες απορίες σας στα γλωσσολογικά μας άρθρα, καθώς και να ανοίξετε το δικό σας θέμα στο φόρουμ μας.

Τα πάντα εντός της ιστοσελίδας είναι απολύτως δωρεάν και σκοπός μας είναι η καλή παρέα, η συζήτηση γύρω από την γλώσσα και την κουλτούρα των Ισπανόφωνων, καθώς και η χαλάρωση μας!!

Μείνετε σε επαφή με το site και τα άρθρα μας μέσω facebook, μέσω twitter , ή απλά επισκεπτόμενοι συχνά τη σελίδα μας, εφόσον ανεβάζουμε άρθρα πάσης φύσεως σε καθημερινή βάση έχοντας ανα βδομάδα θεματικές ενότητες.

Share

Σχολιάστε

close
Facebook IconTwitter Icon
More in ΟNLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙΑ (191 of 343 articles)
deportes2


Πριν απο πολύυυυ καιρό είχαμε δει ένα μικρό λεξιλόγιο περί των αθλημάτων... Σήμερα, ευκαιρίας δοθείσης και από την θεματική μας ...

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD