οδηγιες συνδεσης στο διαδραστικο μαθημα

Στο παρόν άρθρο επεξηγείται λεπτομερώς ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να συνδεθείτε κάθε φορά που λαμβάνει χώρα κάποιο διαδραστικό μάθημα στην ιστοσελίδα μας. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και καλό μάθημα.

Καταρχάς συνδεθείτε στο chat με τον τρόπο που επιθυμείτε


Αφού συνδεθείτε στο chat, εφόσον θέλετε να χρησιμοποιήσετε και το μικρόφωνο σας για καλύτερη και αμεσότερη επικοινωνία στο μάθημα, πατήστε πάνω στο κουμπάκι πάνω αριστερά που λέει «start broadcasting»

Έπειτα στο αναδυόμενο παραθυράκι επιλέξτε το διαθέσιμο μικρόφωνο, επιλέξτε την εικονίτσα με το μικρόφωνο κάτω και πατήστε «close». (καλό θα ήταν να ανεβάσετε λίγο και την ένταση του μικροφώνου από την διαθέσιμη μπάρα)

Στην επόμενη φόρμα πατήστε «allow»

Στο επόμενο παράθυρο πατήστε πάνω στο «microphone only» και μετά πιέστε «continue»

Στην επόμενη εικόνα μιλήστε καταρχάς για να τεστάρετε αν είναι εντάξει το μικρόφωνο σας (θα δείχνει να ανεβαίνει η ένταση στις μπάρες). Εφόσον όλα είναι οκ, επιλέξτε το (πατήστε εκεί πάνω στις πολύχρωμες μπαρίτσες δηλαδή) και έπειτα πατήστε «continue»

Στο τελευταίο παραθυράκι επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να μιλάτε και πατήστε «finish». Αν επιλέξετε το «push to talk» θα ακούγεστε μόνον όταν πατάτε το κουμπάκι που γράφει «talk» εντός του chat. Αν επιλέξετε το «open microphone» θα ακούγεστε συνεχώς. (το πρώτο είναι καλύτερο για λόγους ταχύτητας, αλλά επιλέξτε ό,τι θέλετε)

Είστε πλέον έτοιμοι να συμμετάσχετε στο διαδραστικό μας μάθημα!!!

Κατηγορία: ΟNLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙΑ
1 Comment
  1. 12 έτη ago
    Rosa

    παντως χθες ηταν τελεια :-)) :-)) :-))

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon