προταση για διαδραστικο μαθημα – ασκηση

Αγαπητοί μαθηταί, τι θα λέγατε κάποια στιγμή (σύντομα) να μαζευόμασταν διαδικτυακά, μέσω της βοήθειας της τεχνολογίας, και να κάναμε κάποιες ασκήσεις πάνω σε όσα έχουμε μέχρι στιγμής κάνει?? Έχουμε καλύψει μεγάλο μέρος των βασικών γνώσεων και έφτασε η ώρα για κάτι τέτοιο!!

Φανταστείτε ας πούμε εγώ και ή Ρόσα online να βάζουμε ασκησούλες σε προφορικό και γραπτό επίπεδο και να απαντάτε – λύνετε επί τόπου εσείς ως συνδεδεμένοι. Το πως θα γίνει αυτό, θα το κανονίσω εγώ ως τεχνικός διευθυντής της παρούσας ιστοσελίδας ενσωματώνοντας κάποια σχετική διαδραστική εφαρμογή.

Πρέπει όμως να κανονίσουμε κτλ γιατί δεν γίνεται όλοι να μπορούν την ίδια ώρα & μέρα. Για αυτό λοιπόν και δημιούργησα μία διαδικτυακή ψηφοφορία στην οποία θα δηλώσετε τι μέρα και ώρα μπορείτε, ούτως ώστε να κάνουμε το μάθημα όταν μπορούν οι περισσότεροι και ταυτόχρονα εμείς.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.doodle.com/q67ugq6ty45xd5vs
και έπειτα πατήστε το κουμπί που λέει “show all 28 options” για να δείτε όλες τις διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες. Εκεί που λέει “το όνομα σας” γράψτε το ψευδώνυμο που έχετε εδώ στο castellano.gr (αν δεν είστε μέλος, γράψτε αυτό με το οποίο θα συμμετέχετε στο μάθημα).

Αν δεν υπάρξει αρκετή συμμετοχή για την επόμενη εβδομάδα, το αναβάλλουμε για την μεθεπόμενη. Αμα κριθεί ικανοποιητική η συμμετοχή θα σας ενημερώσουμε για την ημέρα και ώρα διεξαγωγής με άρθρο εδώ και με post στο facebook page μας.

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώστε άμεσα και παραμείνετε συντονισμένοι!!

Κατηγορία: ΟNLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙΑ
4 Comments
  1. 12 έτη ago
    juan_griego

    Καλή ιδέα! Σαββατοκύριακα θα ήταν καλύτερα για πολλούς νομίζω!

  2. 10 έτη ago
    spuridoula

    υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει διαδραστικό μάθημα?

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon