An Danzza – Canción de los Juncos (Full album)

Σήμερα δε θα ακούσουμε τραγούδι μέσω Youtube, αλλά… ολόκληρο δίσκο!! Το “An Danzza” είναι project, υπό την διεύθυνση του Μαδριλένου Andrés Campuzano. Ο καλλιτέχνης & η παρέα του, ολοκληρώσαν το αλμπουμ “Canción de los Juncos” και το ανέβασαν όλο στο youtube!!

Εγώ το βίντεο – άλμπουμ το βρήκα εντελώς στην τύχη, αλλά πραγματικά έχω μείνει… άναυδος από το καταπληκτικό αποτέλεσμα. Μουσικές που σε ηρεμούν, ποικιλία μουσικών οργάνων και ατμοσφαιρικών ήχων, αφήγηση αλλά και τραγούδι!! Παρακάτω, δίδεται η περιγραφή του δίσκου από τον Αντρές, που όπως μας λέει, είναι βασισμένο στο παραμύθι του Lord Dunsany’s “The Kith Of The Elf Folk”.

Στο βίντεο, μέσω της επιλογής “cc”, μπορείτε να ενεργοποιήσετε Αγγλικούς και Ισπανικούς υπότιτλους. Επίσης μπορείτε να δείτε και να μετακινηθείτε ανάμεσα στα κομμάτια από τους “Σχολιασμούς”. Αμα θέλετε να φύγει η τρακλιστ, πατήστε στην “απενεργοποίηση σχολιασμών”.

“Canción de los Juncos” (“Song of the Rushes”) is the culmination of a year of work. I offer for free on Youtube. This is a conceptual album (folk opera) inspired by Lord Dunsany’s tale “The Kith Of The Elf Folk”. If you liked, please subscribe to the channel of an danzza

http://www.facebook.com/pages/An- Danzza/454736955104
https://twitter.com/#!/AnDanzza


Κατηγορία: ΜΟΥΣΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon