ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2012

Αγαπητοί μας μαθητές, από σήμερα (τυπικά) ξεκινάει το καλοκαίρι και τελειώνει η περίοδος των μαθημάτων μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε τα μαθήματα μας εδώ στην ιστοσελίδα μας, όπως άλλωστε δεν είχαμε σταματήσει ούτε τα δύο περασμένα καλοκαίρια.

Φέτος βέβαια, τα πράγματα θα είναι λίγο πιο… εναλλακτικά!! Τα δεδομένα μας έχουν ως εξής: Ουσιαστικά ολοκληρώσαμε τον κύκλο του πρώτου επιπέδου βασικών γνώσεων της Ισπανικής γλώσσας. Θεωρητικά δηλαδή, μπορείτε να καλύψετε άνετα την ύλη του Inicial B1 (και περισσότερα ίσως) με όσα μέχρι στιγμής έχουμε κάνει. Από Σεπτέμβρη θα μπούμε στο intermedio επίπεδο (όπου θα δούμε την δύσκολη υποτακτική, φρασεολογίες κι άλλα πολλά) με σκοπό σε δύο περίπου χρόνια να το καλύψουμε κι αυτό.

Ωραία όλα αυτά, αλλά φέτος το καλοκαίρι τι θα κάνουμε;

Το καλοκαίρι αυτό, όπως προαναφέραμε, τα μαθήματα μας θα είναι λίγο εναλλακτικά. Αυτό το καλοκαίρι που λέτε, θα παγώσουμε λίγο τα Ισπανικά και θα ασχοληθούμε με τις… υπόλοιπες γλώσσες που ομιλούνται στην Ισπανική επικράτεια!! Καλά καταλάβετε, θα κάνουμε μίνι – αναγνωριστικά μαθήματα (αρχής γενομένης της επόμενης εβδομάδας και μέχρι τα τέλη του Αυγούστου) Καταλανικών, Γαλλικιανών, Βάσκικων και Βαλεντσιανών!! Μάλιστα, για καλύτερη οργάνωση θα τα χωρίζουμε σε θεμα-θη-τικούς μήνες!! Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο θα ασχοληθούμε με τα Καταλανικά, τον Ιούλιο με τα Γαλλικιανά και τον Αύγουστο με τα Βάσκικα και τα Βαλεντσιανά!!

Κάθε μήνα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, θα ανεβαίνουν 5 – 7 μαθηματάκια. Βασικές και απλές – αναγνωριστικές γνώσεις δηλαδή πρόκειται να αποκομίσουμε. Καλή διασκέδαση λοιπόν και από Σεπτέμβρη γυρνάμε ακόμη πιο ορεξάτοι με τα πολυαγαπημένα μας Ισπανικά – Καστεγιάνικα!!

Κατηγορία: ΟNLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon