ενα bar για βρισιμο

Έχετε σκοπό να ταξιδέψετε σύντομα στη Βαλένθια της Ισπανίας; Τότε αν βρεθείτε μπαρ Casa Pocho δεν χρειάζεται να προσέξετε τον τρόπο που θα μιλήσετε! Αντιθέτως… Μπορείτε να βρίσετε ελεύθερα και μάλιστα με… την άδεια του ιδιοκτήτη!

Το Casa Pocho είναι ένα μικρό μπαρ στην πόλη Cullera κοντά στη Βαλένθια και άνοιξε την περασμένη εβδομάδα! όπως όλες οι επιχειρήσεις λοιπόν, έτσι και αυτό από την αρχή αναζήτησε ένα διαφημιστικό κόλπο… για να τραβήξει πελάτες και να γίνει δημοφιλές! Έτσι, ο Bernard Mariusz, ο συνιδιοκτήτης του μπαρ σκέφτηκε να κερνάει στην κυριολεξία αλκοόλ και σνακ ΜΟΝΟ αε όσους έχουν φαντασία στις βρισιές και το αποδεικνύουν έμπρακτα!

Ο κ. Mariusz και ο Michal Lotocki, οι ιδιοκτήτες του μπαρ, με αυτή την κίνηση θέλησαν να δώσουν μια αφορμή στον κόσμο για να χαλαρώσει μέσα σε όλο αυτό το δύσκολο οικονομικά κλίμα που επικρατεί! Και το κόλπο φαίνεται να πιάνει…

Μάλιστα ο κ.Mariusz αναφέρει γελώντας ότι μία από τις πιο αξέχαστες βρισιές προήλθε από μια γυναίκα που του είπε τα αυτιά του ήταν τόσο μεγάλα που της θύμισαν ένα αυτοκίνητο με τις πόρτες του ανοιχτές.

“Κανείς δεν το παρακάνει. Κανείς” λέει, θέλοντας να τονίσει ότι όλα γίνονται στα πλαίσια του αστείου!

Έτσι, οι καλύτερες προσβολές κερδίζουν ένα μικρό ποτήρι μπύρας και ένα πιάτο FINGERFOOD, τα οποία κοστίζουν συνήθως €1,50 (£ 1,20).

Και μπορεί οι πελάτες που φτάνουν στο Casa Pocho να είναι διστακτικοί στην αρχή, όταν όμως ο σερβιτόρος του καλωσορίζει λέγοντας “Κύριε, πού πας με ένα πρόσωπο όπως αυτό; ” όλοι μπαίνουν στο κλίμα…

Πηγή: Seleo.gr
travelstyle.gr

Κατηγορία: ΔΙΑΦΟΡΑ
2 Comments
  1. 12 έτη ago
    Meet-sos (admin)

    Θα πάω να του ρίξω κανά χριστοπαναγίδι του παλιόπουστα… άκου εκεί, μόνο 1,20 ευρώ το μπινέλικι… παλιομαλάκα, ξεφτιλισμένε, βρωμιάρη.

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon