Κανε μια δωρεα στο Καστεγιανο!!

Το castellano.gr ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα μία ιστοσελίδα, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν. Ωστόσο, μια χείρα βοηθείας από εσάς, για την κάλυψη των λειτουργικών μας εξόδων και του κόπου-χρόνου μας, είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Το Καστεγιάνο, αριθμεί ήδη δύο χρόνια παρουσίας στην Ελληνική διαδικτυακή σκηνή, με αρκετή επιτυχία – την οποία ουδέποτε μεταφράσαμε σε ένα έστω ευρώ! Αντίθετα, υπάρχουν καμπόσα έξοδα, όπως το hosting στην Cretaforce, το domain στην aspx.gr (εταιρίες από τις οποίες είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι και από όσο φαίνεται θα συνεχίσουμε την συνεργασία), καθώς και ο πολύς ελεύθερος χρόνος που (με ευχαρίστηση και ικανοποίηση βέβαια) ξοδεύουμε σε αυτό το site, σχεδόν καθημερινά, με μοναδικό σκοπό να φέρουμε τους Έλληνες λίγο πιο κοντά στην μαγεία της Ισπανικής γλώσσας, με τρόπο δωρεάν, εύκολο, απλό και προσιτό.

Αν πιστεύετε ότι τα μαθήματα και οι ασκήσεις μας σας βοηθάνε στην εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας, αν οι αγγελίες σας -που καταχωρήσαμε δωρεάν- σας βοήθησαν να βρείτε πελάτες, ή αν τα υπόλοιπα -ποικίλης φύσης- άρθρα σας βοήθησαν να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο σας… μπορείτε να μας κάνετε μία -μικρής τάξεως- δωρεά, μέσω κάρτας ή paypal, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε κι εμείς άνετα το δημιουργικό μας ταξίδι. Ακόμα και μία μικρή προσφορά της τάξεως των 3, 5 ή 10 ευρώ είναι εγκαρδίως ευπρόσδεκτη!!

Σας ευχαριστούμε εγκάρδια,
Δημήτρης, Ελένη και τα υπόλοιπα παιδιά του team.

Για να κάνετε το donate σας, πατήστε το κουμπάκι παρακάτω:
[paypal-donation]

Το κουμπάκι, βρίσκεται επίσης, στα δεξιά μπάρα πάνω – πάνω!!

Κατηγορία: ΔΙΑΦΟΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon