Ο Χαβιε Μπαρδεμ «ζοριζει» την κυβερνηση Ραχοι

Λαμπερό & δύσκολο αντίπαλο βρήκε η ισπανική κυβέρνηση στο πρόσωπο του Χαβιέ Μπαρδέμ, που σε συνέντευξη του στην Εl Pais επιτέθηκε στην κυβέρνηση Ραχόι λέγοντας ότι την κυβέρνηση τη συμφέρει η ανεργία & πως «Με τα τετράδια μαθητών πληρώνουν τα χρέη στους τραπεζίτες».

Ο Μπαρδέμ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με αφορμή το δείκτη ανεργίας θέλει να κάνει χειρότερες τις εργασιακές συνθήκες ενώ για το ρόλο του ως κακός στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ είπε ότι αυτό είναι μόνο στον κινηματογράφο αλλά «κακοί στις μέρες μας υπάρχουν. Τόσο μέσα όσο και έξω από την Ισπανία.»

Η συνέντευξη με τα βέλη κατά Ραχόι προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος που με αφορμή το ρόλο του Μπαρδέμ στον Τζέιμς Μποντ έγραψε ότι «πρέπει να είσαι πολύ κακός για να πεις κάτι τέτοιο». Και πως αυτά είναι λόγια ενός εκατομμυριούχου που ζει στο Μαιάμι.

Ο Μπαρδέμ απάντησε ότι ζει στην Ισπανία και το τελευταίο διάστημα έχει περάσει τα σύνορα μόνο δύο φορές για τις ανάγκες γυρισμάτων. Ο διάσημος ηθοποιός προέρχεται από οικογένεια που υπέστη διώξεις από το καθεστώς Φράνκο και συμμετέχει συχνά σε διαδηλώσεις στους δρόμους της Μαδρίτης.

ΠΗΓΗ : LIFO

Κατηγορία: ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon