προσφορα για μεξικανικο στο “el taco bueno”

(update deal Νοέμβρη 2013) 15€ από 27€ για αυθεντικό μεξικάνικο menu 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στο περίφημο εστιατόριο “El taco Bueno autentico” στο Χαλάνδρι! (έκπτωση 44%) Περιλαμβάνει γεύμα 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, έως 27€.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!

Το 1983, στην οδό Αποστολοπούλου στο Χαλάνδρι, σε μια μικρή αποθηκούλα, άνοιξε την πόρτα του για πρώτη φορά. Η μορφή του πολύ πρόχειρη, το ίδιο και η διακόσμησή του. Η αγάπη του όμως για τη μεξικάνικη αλλά και για την καλή και ποιοτική κουζίνα ήταν εμφανής από την αρχή και, παρόλα τα πιάτα μιας χρήσεως και τα πλαστικά μαχαιροπίρουνα, ο κόσμος στριμωχνόταν στον απίθανα “μεγάλο” χώρο, δυναμικότητας 20 ατόμων…

Έμεινε εκεί 3 χρόνια και μετά ήρθε η μετάλλαξη. Το πρώτο “καθώς πρέπει” EL Taco Bueno ανοίγει τις πόρτες του στην Εθνικής Αντιστάσεως και Ψαρρών 1. Το μόνο που άλλαξε εκεί ήταν η διακόσμηση. Η αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν και το φαγητό έμειναν και ο κόσμος το ξαναγέμισε, με αγάπη και κέφι.

Έφτασαν, λοιπόν, να μη χωράνε και τον Οκτώβρη του 2009, λίγο πιο πάνω, στην οδό Αριστοτέλους 84, άνοιξαν το EL TACO BUENO autentico… έτσι, για να μπορέσουν να ικανοποιήσουν όλους εσάς. Αποτελεί ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο, με αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις παρασκευασμένες πάντα με την ίδια αγάπη. Το autentico διαθέτει επίσης μεγάλο κήπο για το καλοκαίρι.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!

Κατηγορία: DEALS
1 Comment
  1. 11 έτη ago

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon