δυο προσφορες για μεξικανικο φαγητο!!

Το Καστεγιάνο, μπορεί να λείψει για μερικές ημέρες, αλλά κανόνισε για εσάς για.. να μην μείνετε νηστικοί! Σας εξασφαλίσαμε εκτυπωτικά κουπόνια (της τάξεως του 50%) για Μεξικάνικο φαγητό στα εστιατόρια “O MEXIKANOS” στο Γουδί & “Αguador`s” στο Περιστέρι!!

Ο ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ

7€ απο 14€ (Έκπτωση 50%) για ένα Ατομικό Πλήρες Γεύμα με Καλομαγειρεμένα Αυθεντικά Μεξικάνικα Πιάτα στο Φιλόξενο Μεξικάνικο Εστιατόριο “O MEXIKANOS” στο Γουδί! Η μουσική σε ρυθμούς Latin, ο ζεστός και διακοσμημένος με μεράκι χώρος που θα πλημμυρίσει με χρώμα τα βράδια σας, ικανοποιεί πλήρως ακόμα και τους πιο απαιτητικούς! Δοκιμάστε γεύσεις που σίγουρα θα σας συναρπάσουν!!!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!

AGUADOR’S

28€ από 58€ για ένα πλήρες ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει: Nachos, μία Σαλάτα, δύο Κυρίως Πιάτα, δύο Γλυκά, δύο Ποτήρια Σανγκρία και Εμφιαλωμένο Νερό, στο Μεξικάνικο Εστιατόριο Αguador`s στο Περιστέρι. Απολαύστε γνήσια Μεξικάνικη κουζίνα γνωστή για τις ποικίλες γεύσεις της, το πολύχρωμο στολισμό των πιάτων της και την ποικιλία των συστατικών και των καρυκευμάτων. Έκπτωση 52%!!!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!

Κατηγορία: DEALS

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon