γκραφιτι σε εκκλησια της ισπανιας!!

Η εξάπλωση του graffiti συνεχίζεται διαρκώς, αλλά το να φτάσει ακόμα και μέσα στην έδρα της παράδοσης, την Εκκλησία, δεν το είχαμε φανταστεί! Ο γκραφιτάς House, κατά κόσμον Raul Sanchez Araque, ο οποίος ανέλαβε να βάψει την εκκλησία Santa Eulalia κοντά στην Βαρκελώνη.

Ο House και ο Rudi ανέλαβαν το ιδιόρρυθμο αυτό project ύστερα από πρόσκληση του ιερέα της Εκκλησίας l’Hospitalet. Μάλιστα οι παπάδες της Καταλανικής ενορίας το βιαζόντουσαν λιγάκι καθώς είχαν να εκτελέσουν γάμο, οπότε οι 2 γκραφιτάδες έβαλαν τα δυνατά τους για να το ολοκληρώσουν σε 10 μέρες. την τελευταία μέρα αναγκάστηκαν να δουλέψουν όλο το βράδυ για να το παραδώσουν στην ώρα του. Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα:

Ο House είναι 34 ετών και έχει συλληφθεί αρκετές φορές για παράνομα graffiti στους δρόμους του Alicante όπου ζει. Αυτό δεν σταμάτησε όμως τους ιερείς να τον προσεγγίσουν και να του αναθέσουν την δουλειά. Ο πάτερ Borr έμεινε ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα και τώρα δηλώνει έτοιμος να φωνάξει τον House, τον Rudi και το υπόλοιπο crew για να βάψουν κι άλλους τοίχους του ναού του, ο οποίος χρονολογείται στον Μεσαίωνα.

Όπως δήλωσε και ο (έκπτωτος) Πάπας Βενέδικτος “η τέχνη προσελκύει τους ευσεβείς”.
ΠΗΓΗ : HIP HOP GR


Κατηγορία: ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon