προσφορα -50% για μεξικανικο στο Aguador’s

Απολαύστε αυθεντική Μεξικάνικη κουζίνα στο ζεστό χώρο του Aguador’s Mexican Restaurant! Δοκιμάστε taco salads,burritos, chimichangas, fajitas και πολλά αλλά γευστικά μεξικάνικα πιάτα, menu 2 ατόμων ελεύθερης επιλογής από τον πλούσιο κατάλογο του, μόνο 9€!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η προσφορά περιλαμβάνει: Menu μεξικάνικων γεύσεων για 2 άτομα με ελεύθερη επιλογή από το κατάλογο του Mexican Restaurant Aguador’s, μέγιστης αρχικής αξίας 18€

Για όσους αναζητούν να ξεφύγουν από τις συνηθισμένες γεύσεις το μεξικάνικο εστιατόριο AGUADOR’S αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στην Αθήνα. Δοκιμάστε taco salads,burritos, chimichangas, fajitas και πολλά αλλά γευστικά μεξικάνικα πιάτα, μαζί με δροσερές μαργαρίτες από φυσικό χυμό λεμόνι ή φρέσκες φράουλες!

Στο Aguador’s θα ανακαλύψετε και θα απολαύσετε φανταστικές μεξικανικές λιχουδιές, σε ένα μαγευτικό χώρο, όπου οι τοιχογραφίες των Ίνκας και των Αζντέκων κεντρίζουν το ενδιαφέρον, και οι πολύχρωμες – σαν το ουράνιο τόξο – αέρινες κουρτίνες δημιουργούν μια αίσθηση, που σας μεταφέρει στα μονοπάτια της λατινοαμερικάνικης γης!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κατηγορία: DEALS

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon