γυρνα πισω… στα ψηλα τακουνια

Η Νέλλη Γκίνη, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Φωτεινή Ντεμίρη, η Μίνα Ορφανού και η Παρθένα Χοροζίδου «Γυρνάνε Πίσω….Στα Ψηλά Τακούνια» και στη Θεσσαλονίκη ! Οι πέντε πρωταγωνίστριες μεταμορφώθηκαν σε αλμοδοβαρικές ηρωίδες για τις ανάγκες των γυρισμάτων και της παράστασης που στήνουν και σκηνοθετούν στο εναλλακτικό τεχνοποιείο Φιξ In Art ο Ιωάννης Κυφωνίδης και ο Κωνσταντίνος Ρόδης.

Μια performance εμπνευσμένη από τις ταινίες και το έργο του Ισπανού δημιουργού Πέδρο Αλμοδόβαρ που συνδυάζει κίνηση, σωματικό θέατρο, λόγο, κοστούμια, video art και κινηματογραφική μουσική. Οι ερμηνευτές, με όχημα το σώμα και τη χορογραφημένη κίνηση, μεταφέρουν δραματουργικά τους θεατές από τη μία ταινία στην άλλη.

Πρόκειται για ένα project το οποίο μεταφέρει τους θεατές μέσα από τη θεατρική σκηνή, στον κόσμο του κινηματογράφου, της μουσικής και της μόδας. Αν και η παράσταση διαδραματίζεται στην Ισπανία, ωστόσο θα μπορούσε να εκτυλίσσεται σε οποιαδήποτε χώρα του Ευρωπαϊκού Νότου και σε οποιαδήποτε μεγαλούπολη ή λιμάνι.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της «γιαγιάς της ραπτικής» Μαίρης Αναστασίου, κομμάτια από το βεστιάριο της οποίας χρησιμοποιούνται επί σκηνής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Που: Φιξ In Art (26ης Οκτωβρίου 15)
Πως: Λεωφορείο 31, 40 (Στάση Φιξ)
Πότε: 28 Μαΐου -13 Ιουνίου 2013, 21.30 (Από Τρίτη έως Πέμπτη)
Πρεμιέρα: Τρίτη 28 Μαΐου 2013 , 21.30
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310-500034
Τιμές Εισιτηρίων: 8 ευρώ, 6 ευρώ(προπώληση), 5 ευρώ(άνεργοι/φοιτητές)
Επικοινωνία για Τύπο – ΜΜΕ: Αναστασία Καραχισαρλή τηλ. 6932421330

Γύρνα πίσω στα ψηλά τακούνια (5)

Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon