προσφορα για ατομικο μενου στο ”Jamon Pintxos Bar”

Μόλις 9,70€ για ένα ατομικό μενού ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο, για να διαλέξετε ανάμεσα σε πιάτα αυθεντικής ισπανικής κουζίνας (paella, tapas, tortillas και βέβαια πίντσος, στο ”Jamon Pintxos Bar” στο Γκάζι ή την Γλυφάδα, αρχικής αξίας 15€ (Έκπτωση 35%!)

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!

Στα υπέροχα ”Jamon Pintxos Bars” με τα ολόφρεσκα και αυθεντικά υλικά, μπορείτε πλέον να απολαύσετε πολλά παραδοσιακά πιάτα της χώρας και κυρίως τις πρωτότυπες λιχουδιές ”πίντσος”σε διάφορες μορφές και παραλλαγές, όπως σε σάντουϊτς, ή Bocadillos, σε μικρά σαντουϊτσάκια, σε Tortillas τυλιχτές ή παραδοσιακές ισπανικές, σε crostini ή Tapas, σε σαλάτες, σε Pintxos ή ορεκτικά, σε παραδοσιακή Paella αλλά και ποικιλίες από τυριά και αλλαντικά κυρίως ισπανικά, που σερβίρονται σε πλατώ.

Την τιμητική του έχει το Jamon (αλλαντικό), το εθνικό προϊόν της Ισπανίας: Jamon Iberiko (Pata Negra) με χρόνο ωρίμανσης πάνω από 3 χρόνια, αλλά και Jamon Serrano από τα πεδινά γουρουνάκια με χρόνο ωρίμανσης 2 χρόνια. Δροσερές σαλάτες, tortillas, migas de aragon (σαν τον κρητικό ντάκο), tapas, paellas και πολλά άλλα σας περιμένουν σε έναν υπέροχο και άνετο χώρο με minimal αισθητική και fun διάθεση!! Δείτε το menu εδώ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!


Κατηγορία: DEALS

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon