Η ιστορια της Μεξικανας τραγουδιστριας Anahi!

Η Anahi είναι μια 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός απο το Μεξικό. Ξεκίνησε την καριέρα της όταν ήταν μόλις 2 χρονών και κατέπληξε τους πάντες. Με τα χρόνια ακολούθησαν πολλές σειρές και ταινίες όπου στις περισσότερες είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένα περιστατικό όμως της άλλαξε τη ζωή…

Στα 14 της χρόνια αρρώστησε απο νευρική ανορεξία.. Ταλαιπωρήθηκε πολύ, υπέφερε αρκετά χρόνια, όμως το ξεπέρασε… Το αξιοσημείωτο σε αυτή την ιστορία είναι πως η καρδιά της Anahi σταμάτησε για 8 δευτερόλεπτα, χωρίς κανείς να ξέρει το γιατί και μέχρι και σήμερα παραμένει άγνωστο.. Όμως η Anahi κατάφερε να το ξεπεράσει, έζησε και είναι πιο δυνατή!!!

Συνέχισε την καριέρα της κανονικά και το 2004 μέχρι το 2008 ήταν μέλος του Μεξικάνικου συγκροτήματος που τότε είχε προκαλέσει πανικό, RBD, συγκρότημα που βγήκε απο την σειρά Rebelde, remake της σειράς Rebelde Way που παρακολουθήσαμε απο την ΕΤ1. Η τελευταία σειρά που συμμετείχε λεγόταν Dos Hogares (Δύο Σπίτια) με μεγάλη επιτυχία κοντά σε μεγάλους καταξιωμένους ηθοποιούς. Η σειρά παίχτηκε εκτός απο το Μεξικό, σε χώρες όπως Αργεντινή, Ρουμανία, Αλβανία, Ισραήλ, Ηνωμένο Βασίλειο, Σερβία, Πολωνία και πολλές άλλες.

Έχει σύνολο 6 προσωπικούς δίσκους με αυτόν που αναμένουμε να κυκλοφορήσει το 2013. Κυκλοφόρησε το 1ο single του καινούριου δίσκου στις 30 Ιανουαρίου. Λέγεται Absurda, σημαίνει ”Παράλογη” και αναφέρεται στην ιστορία μιας αγάπης όπου η κοπέλα συνεχίζει να πληγώνεται μόνη της σε μία σχέση αφού δεν υπάρχει αγάπη απο την άλλη πλευρά, δηλαδή απο την μεριά του αγοριού. Το τραγούδι έχει παίξει ήδη σε πολλά ραδιόφωνα στο εξωτερικό αλλά και σε ένα ραδιόφωνο της Κύπρου.

Για τον καινούριο δίσκο της συνεργάστηκε με Rock Mafia, Pitbull και Flo Rida! Υπάρχουν και οι αντίστοιχες φωτογραφίες της Anahi και του Flo Rida στο studio!

Εδώ είναι το official video με τους στίχους


Και εδώ η ελληνική μετάφραση


Η σελίδα στο Facebook του επίσημου Fan Club της στην Ελλάδα!
https://www.facebook.com/AnahiRocksGrecia

Ευχαριστούμε την Μαρίνα για τις πληροφορίες που μας έστειλε μέσω mail!

Κατηγορία: ΜΟΥΣΙΚΗ
1 Comment
  1. 11 έτη ago
    Mar_Benja

    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Την λατρεύω!!!

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon