cebollitas/ατρομητοι

Οι Ατρόμητοι είναι μία εφηβική σειρά αργεντίνικης παραγωγής που λατρεύτηκε απο εκατομμύρια παιδιά του ισπανόφωνου-και μη- κόσμου και της Ελλάδας. Γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Αργεντινή και προβλήθηκε από τον Ιανουάριο του 1997 έως το Δεκέμβριο του 1998 στην αργεντίνικη τηλεόραση, ενώ ακολούθησε η προβολή του στις:Ουρουγουαη, Καναδα, Ελλάδα, Η.Π.Α., Χιλη, Παραγουαη, Κοστα Ρικα, Κολομβια, Γουατεμαλα, Ισημερινος, Αγιος Δομινικος,Ελ Σαλβαδορ, Παναμας, Περου, Πουερτο Ρικο, Μεξικο,Νικαραγουα, Βολιβια και Ονδουρα.

Βασικη ιδεα της υπόθεσης ειναι η ιδρυση ενος ποδοσφαιρικου συλλογου σε μια γειτονια του Buenos Aires από εφηβους μαθητες, που καλουνται να λυσουν ενα σωρο μυστηρια και προβληματα που τους παρουσιαζονται στην πορεια.

Κεντρικες ιδεες ειναι η φιλια, το ποδοσφαιρο και η αγαπη.

Τα παιδια, ο Κοκι, ο Γκαστον, ο Καροτ, ο Ταρουσα, ο Αξελ, ο Τομας, ο Ρατα, ο Φελιπε, ο Φεντε, η Σοφια, Η Αγουστινα, η Ιρινα, η Λουτσιανα, η Ρωξάννα και τόσα άλλα συντροφευσαν τα μεσημερια των περισσοτερων απο εμας που τωρα ειναι μεχρι 25 ετων.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι cebollitas στα ισπανικα θα πει ‘κρεμμυδακια’ και εμεις δωσαμε το ελληνικο ονομα ‘Ατρομητοι’.

Ατου της σειρας η συμμετοχη της κορης του DIEGO ARMANDO MARADONA , δηλαδη της Dalma Maradona, που στη σειρα υποδυεται την αφελη Σοφια, αλλα και ενος νεου ονόματι Maximiliano Lopez, που κάνει το Φεντε, και ο οποίος θεωρείται από πολλούς ότι είναι ο γνωστός Αργεντίνος ποδοσφαιριστης στα νιατα του-οι ημερομηνιες γεννησης και η εμφανιση συμφωνουν αρκετα-.

Κατηγορία: ΜΟΥΣΙΚΗ
3 Comments
  1. 13 έτη ago
    Blu3Th1nk3r

    την έβλεπα της σειρά :D

  2. 13 έτη ago
    Roja

    εγω ημουν ερωτευμενη με τον Καροτ, του οποιου το πραγματικο ονομα στη σειρα ηταν Colo, αλλα αποδοθηκε αλλιως στα ελληνικα για ευνοητους λογους.
    δειτε πως ειναι σημερα
    http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://profile.ak.fbcdn.net/profile-ak-snc4/object3/266/54/n138199710480_7255.jpg&imgrefurl=http://www.facebook.com/pages/Diego-Vicos/138199710480%3Fv%3Dinfo&h=302&w=200&sz=12&tbnid=JcVKtQkPd20QEM:&tbnh=241&tbnw=160&prev=/images%3Fq%3Ddiego%2Bvicos&zoom=1&q=diego+vicos&usg=__MmgT3w6keFhN10SShMs0hZXz5YY=&sa=X&ei=iwfMTOHtO9OA5AbqtfTcDA&ved=0CBsQ9QEwAg

    καλο κομματι

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon