ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)

Λοιπόν αγαπημένοι θαμώνες μας , όπως ίσως να έχετε ήδη παρατηρήσει το φόρουμ υπέστη κάποιες επαναστατικές και ανατρεπτικές αλλαγές!!

Καταρχάς όπως θα παρατηρήσατε έχετε τη δυνατότητα αποστολής και παραλαβής προσωπικών μηνυμάτων είτε κατευθείαν από τη σελίδα μηνυμάτων , είτε μέσω του φόρουμ επιλέγοντας τον παραλήπτη από κάποιο ποστ που έχει κάνει εκεί.

Το φόρουμ όπως βλέπετε έχει πλέον διαφορετικό θέμα , αλλά ο κύριος λόγος ανανέωσης του ήταν για να γίνει πιο SEO friendly. Επίσης έβαλα ένα γκατζετάκι στη μπάρα δεξιά για να μετακινείστε πιο γρήγορα στα μηνύματα σας και στις κατηγορίες του φόρουμ.

Άμα δε θέλετε να λαμβάνετε mail ειδοποίηση ή να μη δέχεστε καθόλου μηνύματα , μπορείτε να το ρυθμίσετε από τα settings των μηνυμάτων.

Βέβαια όταν στη σελίδα μηνυμάτων πληκτρολογείτε το όνομα του παραλήπτη στο οποίο επιθυμείτε να σταλεί , πρέπει να επιλέξετε το “username” του και όχι το εμφανιζόμενο του όνομα (πχ για μένα “Admin” και όχι το “Meet-sos-eL Gitano NeGro”) , αλλά ευελπιστώ σύντομα να το διευθετήσουμε και αυτό το θέμα.

Ολοκληρώνοντας να πω ότι ευελπιστώ όλα αυτά τα features να τα έχω μεταφράσει σύντομα και στα Ελληνικά.

Κατηγορία: ΔΙΑΦΟΡΑ
3 Comments
  1. 13 έτη ago
    Meet-sos (eL GitaNo NegRo)

    Επίσης όπως μπορείτε να παρατηρήσετε άλλαξα εικόνα προφίλ και έβαλα τον @#$%^&* που πήραμε , ενώ διώξαμε τον Μήτρογλου.
    :curse:

  2. 13 έτη ago
    Meet-sos (eL GitaNo NegRo)

    EDIT: Λύθηκε και το παρακάτω θέμα

    Βέβαια όταν στη σελίδα μηνυμάτων πληκτρολογείτε το όνομα του παραλήπτη στο οποίο επιθυμείτε να σταλεί , πρέπει να επιλέξετε το «username» του και όχι το εμφανιζόμενο του όνομα (πχ για μένα «Admin» και όχι το «Meet-sos-eL Gitano NeGro») , αλλά ευελπιστώ σύντομα να το διευθετήσουμε και αυτό το θέμα.

    Πλέον επιλέγετε τον παραλήπτη επιλέγοντας το εμφανιζόμενο του όνομα!
    ;-)

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon