ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ Η ΠΙΟ “ΣΕΞΥ” ΓΛΩΣΣΑ

Σύμφωνα με το ταξιδιωτικό site “Lonely Planet”, τα ισπανικά ψηφίστηκαν από τους αναγνώστες του ως η πιο “σέξυ” προφορά ξεπερνώντας για πρώτη φορά την γαλλική.

Τα ισπανικά ξεχώρισαν λόγω της γοητείας που εκπέμπουν και από την πληθώρα των προφορών τους καθώς και από την ευρεία πια διάδοση της ισπανόφωνης κουλτούρας και μουσικής. Συγκεκριμένα, λατινοαμερικάνικες προφορές, όπως αυτή του Μεξικού και της Κολομβίας κέρδισαν την ψήφο αρκετών αναγνωστών.

Στην δεύτερη θέση βρίσκουμε τα γαλλικά και ακολουθούν οι διάφορες διαλέκτοι της αγγλικής (Ιρλανδικά, Σκωτσέζικά!), τα ιταλικά και τα πορτογαλικά. Δεν λείπουν από την λίστα με της δημοφιλέστερες προφορές, γλώσσες όπως η σέρβικη και η…βορειοκορεάτικη!

Κατηγορία: ΔΙΑΦΟΡΑ
6 Comments
  1. 13 έτη ago
    Meet-sos (eL GitaNo NegRo)

    Γιατί τα Γαλλικά τα θεωρούν όλοι “σέξυ”?? ΕΜένα γκέη μου ακούγονται , όχι σέξυ

    • 13 έτη ago
      juan_griego

      Nαι και μένα δεν μ΄αρέσουν! Η γλώσσα του savoir vivre!

      • 13 έτη ago
        Rosa

        τα γαλλικα τα σπανε ρεεεεεε
        ο ζινταν κι ο καρεμπε γκει σας ακουγονται?
        εσυ μητσο δεν αξιωθηκες να μαθεις μια λεξη στα γαλλικα τοσα χρονια σχολειο και τωρα τα βρισκεις μπροστα σου στα ισπανικα

        • 13 έτη ago
          Meet-sos (eL GitaNo NegRo)

          Ο Ζιντάν είναι Αλγερινός και ο Καρεμπέ από τη Νέα Καληδονία… Σιχαίνομαι τα Γαλλικά, σιχαίνομαι όσους τα μιλάνε, σιχαίνομαι και μισώ ακόμα την καθηγήτρια Γαλλικών που είχα στο γυμνάσιο και σιχαίνομαι τον Σισσέ. Gay-Gay-καραGay :-X :reallyangry: :reallyangry:

  2. 13 έτη ago
    juan_griego

    Θα συμφωνήσω με τον Μήτσο. Τα γαλλικά καλύτερα να τα ακούς από γυναικείο στόμα παρά από αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon