fede και maxi lópez το ιδιο προσωπο?

Όλοι όσοι παρακολουθούσατε τη σειρά Cebollitas (Ατρόμητοι) σίγουρα θα θυμάστε τον ταλαντούχο πιτσιρικά Maximialiano López, που στη σειρά υποδυόταν το Fede. Όλοι όσοι γνωρίζετε από ποδόσφαιρο , σίγουρα θα ξέρετε τον ποδοσφαιριστή Maximiliano López, που έγινε διάσημος στην Ευρώπη όσο αγωνιζόταν στην Barcelona.

Η φήμη λοιπόν που κυκλοφορεί (μετά από αυτήν που ηθελε τον Ταρουσα να είναι ο Μεσι!!!!!) είναι ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο . Βέβαια, εδώ τα στοιχεία είναι σίγουρα πιο σημαντικά : και οι δυο τους είναι από την Αργεντινή, έχουν γεννηθεί τον Απρίλιο του 1984, είναι ξανθοί (με μακρύ μαλλί) και έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα!!!!!!!

Τι είναι, όμως , αυτό που τους διαχωρίζει? Ο ….ποδοσφαιριστης Maxi López έιναι 4 μέρες μεγαλύτερος από τον ηθοποιό ( γεννημένος στις 3 Απριλιου 1984) και υποστηρίζει τη River Plate , με τον …Fede να είναι φανατικός οπαδός της Boca Juniors. Επίσης ο ποδοσφαιριστης έχει λίγο (έως πολύ) μεγαλύτερη μύτη!!!!!!!

Τι σου είναι, όμως, βρε παιδί μου η συνωνυμια…………

Κατηγορία: ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ
3 Comments
  1. 13 έτη ago
    Meet-sos (eL GitaNo NegRo)

    Ναι ρε όλη η Μπαρτσελόνα απ’το σίριαλ των ατρόμητων είναι… Μήπως γυρίζοντουσαν τα επεισόδεια της σειράς στα φυτωρεια της Βαρκελώνης; μια ο Μεσσι, μια ο Μάξι Λοπεζ…!!! Ο Ινιεστα ποιος ηταν στο σιριαλ;

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon