gay μπυρες στο μεξικο!

Πηγή κειμένου: Τοπική εφημερίδα Αιγάλεω “Zoom In”. Η Μεξικάνικη ζυθοποιία Μινέρβα κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες στην αγορά της χώρας δύο νέες μπύρες με γεύση μελιού, τη “Σαλαμάντρα” και την “Περπλ Χαντ” οι οποίες φιλοδοξούν να κερδίσουν τις καρδιές των gay, των λεσβιών αλλά και των τρανσέξουαλ!

Οι δύο αυτές μπύρες έχουν μία πρωτότυπη σχετικά ελαφριά γεύση (που προέρχεται από τον συνδυασμό βιολογικού μελιού και βύνης) ενώ ούτε οι ονομασίες τους είναι τυχαίες καθώς η Σαλαμάνδρα είναι ένα δημοφιλές σύμβολο των gay κοινοτήτων, ενώ το “μοβ χέρι” θυμίζει τη διαμαρτυρία για τα δικαιώματα των gay το 1969 στο San Francisco.

“Κυκλοφορούμε τα δύο αυτά προϊόντα αποκλειστικά στις gay κοινότητες της χώρας, με μεγάλο σεβασμό απέναντι σε αυτές”, τόνισε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας.

Υπάρχουν βέβαια ορισμένοι που σχολιάζουν κριτικά τον «δήθεν σεβασμό» και σημειώνουν ότι απλά η συγκεκριμένη ζυθοποιία αναζητά τρόπους να σπάσει το μονοπώλιο των δύο μεγαλύτερων ζυθοποιιών της χώρας , οι οποίες ελέγχουν το 95% της αγοράς…

Κατηγορία: ΔΙΑΦΟΡΑ
1 Comment
  1. 13 έτη ago

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon