despistaos

Οι Despistaos είναι ένα από τα πιο γνωστά σύγχρονα ισπανικά ροκ συγκροτήματα. Ιδρύθηκαν το 2002 στην Ισπανία, ενώ το όνομά τους σημαίνει ‘Απεγνωσμένοι’. Τα μέλη τους πλέον είναι πέντε, ενώ τρία μέλη του συγκροτήματος αποχώρησαν από το group και πλέον αποτελούν παρελθόν.

Ας δούμε τα τωρινά μέλη του συγκροτήματος:

Daniel Marco Valera – φωνητικά, κιθάρα
Lázaro -ντραμς
Isma -μπάσο
Krespo -κιθάρα
More-Κιθάρα-.

Η δισκογραφία είναι η εξής:

  • 2003 Despistaos (απεγνωσμένοι)
  • 2004 ¿Y a ti qué te importa? (και σενα τι σε νοιάζει?)
  • 2006 Lejos (μακρυά)
  • 2007 Vivir al revés (ζώντας ανάποδα)
  • 2009 Lo que hemos vivido (αυτό που έχουμε ζήσει)
  • 2010 Cuando empieza lo mejor (όταν αρχίσουν τα καλύτερα)

Κατηγορία: ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
2 Comments
  1. 10 έτη ago
    Meet-sos (admin)

    ΚΙΕΡΟ ΙΡ Α ΕΛ ΚΟΝΘΙΕΡΤΟ ΝΤΕ ΛΟΣ ΧΟΥΔΑΣ πΡΙΣΤ

  2. 10 έτη ago
    Meet-sos (admin)

    Οπως λέμε “Αγανακτισμένοι” ένα πράγμα…

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon