ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – LOS ESPAÑOLES DE SYNTAGMA

Οι Ισπανοί είναι εκ φύσεως επαναστάτες και το αποδεικνύουν. Μεγάλος αριθμός Ισπανών νεαρών εθελοντών δραστηριοποιούνται εδώ και 37 μέρες στα γεγονότα του Συντάγματος, ενώ χθες φάγανε χημικά και δακρυγόνα μαζί με τον Ελληνικό λαό.

Η αλληλεγγύη μεταξύ της Ισπανικής και Ελληνικής επανάστασης λοιπόν είναι έμπρακτη και όχι μόνον στα λόγια. (τουλάχιστον από πλευράς Ισπανών). Από τους λίγους ουσιαστικά Σπανιόλους που ζουν στην Αθήνα, βλέπεις έναν μεγάλο αριθμό απλών καθημερινών παιδιών (εκ των οποίων οι περισσότεροι μιλάνε άπταιστα Ελληνικά) να παλεύουν για το μέλλον μίας χώρας στην οποία είναι ουσιαστικά φιλοξενούμενοι, την ώρα που από τα εκατομμύρια των πάλαι ποτέ βολεμένων μικροαστών Ελληναράδων, μόνον μερικές χιλιάδες έκατσαν και φάγαν χημικά και ξύλο στα απαράδεκτα γεγονότα της χούντας που βιώσαμε κυρίως αυτό το διήμερο.

Μάλιστα χθες, ένας εξ αυτών των Ισπανών,ο Μιγκέλ, μίλησε στην “El mundo” !!! Διαβάστε το εδώ. Βέβαια της “ελ μούντο” της διαφεύγει ότι και πολλά ακόμα παλληκάρια εξ Ιβιρικής δραστηριοποιούνται, απλά σίγουρα το συγκεκριμένο παλληκάρι έχει προσφέρει τεράστιο έργο, κυρίως στην ομάδα μετάφρασης.

Συνεχίζουμε δυναμικά μαζί λοιπόν hermanos και τα λέμε στην πλατεία… Σας ευχαριστούμε για όσα έχετε προσφέρει μέχρι στιγμής…

Κατηγορία: ΔΙΑΦΟΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon