Μπαρτσελονα Μονοφατσιου!

Αν νομίζετε ότι μόνον η Βαρκελώνη, η πρωτεύουσα της Καταλονίας, αντιπροσωπεύεται από την Μπαρτσελόνα… κάνετε μεγάλο λάθος!! Η λεβεντογέννα Κρήτη έχει κι αυτή την δική της Μπαρτσελόνα για να την αντιπροσωπεύει στα τοπικά πρωταθλήματα και στις ακαδημίες!!

Η “Μπαρτσελόνα Μονοφατσίου” λοιπόν, είναι μία νεοσύστατη ομάδα της επαρχίας Μονοφατσίου, στον νομό Ηρακλείου και έχει μπει δυναμικά, τόσο στο χώρο των τοπικών πρωταθλημάτων – όσο και στο χώρο των ποδοσφαιρικών ακαδημιών!! Τα χωριά Λιγόρτυνος και Τεφέλι είναι ουσιαστικά αυτά τα οποία αντιπροσωπεύονται από την ομάδα.

Ο νεοσύστατος σύλλογος, μάλιστα, πήρε την έγκριση της Καταλανικής ομάδας για την χρήση της επωνυμίας και επίσης υπάρχουν και δεσμοί μεταξύ των δύο συλλόγων, αφού ουκ ολίγες φορές οι Κρητικοί έχουν επισκεφθεί το Καμπ Νου και έχουν συνομιλήσει με τους παίκτες, όπως θα δούμε στις παρακάτω εικόνες.

Εμείς, το διαχειριστικό τμήμα του Καστεγιάνο, που τυγχάνουμε αμφότεροι τόσο Κρητικής καταγωγής όσο και λάτρεις του Ισπανικού πολιτισμού, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Μπάρτσα, στην προσπάθεια που κάνει για την τόνωση του αθλητισμού στην τοπική κοινωνία!!

Ακολουθούν φωτογραφίες που αλιεύσαμε από το site τους και το blog τους:
(Μόλις πατήσετε το link, περιμένετε 4 δευτερόλεπτα και πατήστε “skip ad” πάνω δεξιά)

mpartselonamonofatsiou blog
barcelonamonofatsiou site
Facebook Page

Μπουένα Σουέρτε κοπέλια!!

Αναμηστική φωτογραφία των ομάδων πριν από την έναρξη του παιχνιδιού των γεννηθέντων 2002-2003



Γραφείο ομάδας και στέκι νεολαίας Εκπολιτιστικού Συλλόγου στο Τεφέλι



Επίσκεψη αντιπροσώπων του συλλόγου στο Καμπ Νου και συνομιλία με τους παίκτες!!




Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon