Βελτιωση στα… 27 του!

Ο Ράφαελ Ναδάλ προκρίθηκε εύκολα στην προημιτελική φάση του French Open, πετυχαίνοντας τη δεύτερη straight νίκη του στο τουρνουά, αυτή τη φορά επί του Κέι Νισικόρι. Η γενικότερη συγκυρία, μάλιστα, ήταν καλή για τον Ισπανό, αφού το καλύτερο, έως τώρα, παιχνίδι του στο τουρνουά το φύλαγε για την ημέρα των 27ων γενεθλίων του.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης δεν παρουσιάστηκε όπως θα ήθελε στους τρεις πρώτους αγώνες του παρισινού τουρνουά, ωστόσο είχε κατορθώσει να ξεπεράσει χωρίς προβλήματα τα εμπόδια των αντιπάλων του, διότι η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ αυτού και εκείνων ήταν τεράστια. Στην αναμέτρηση, όμως, για τους «16» της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης, όχι μόνο βγήκε νικητής του αθλητικού στοιχήματος αλλά έπεισε και με την εμφάνισή του. Επικράτησε με 3-0 στα σετ, δείχνοντας πως είναι και στο εφετινό French Open το απόλυτο φαβορί.

«Έπαιξα πολύ καλύτερα σήμερα απ’ ό,τι στα προηγούμενα τρία παιχνίδια μου, χωρίς αμφιβολία. Ένιωθα καλύτερα το forehand. Ένιωσα ότι μπορώ να βάλω βάθος στις μπάλες μου και να παίξω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα χτυπήματά μου. Η αίσθησή μου σήμερα, όταν χτυπούσα forehand, ήταν ότι δεν θα αστοχήσω. Τις πρώτες ημέρες όταν χτύπαγα το forehand, δεν ήξερα πραγματικά αν θα πάει άουτ ή μέσα. Το είπα και προχθές. Πρέπει να βελτιωθώ. Σοβαρά, αν μου λέγατε πριν δύο ημέρες ότι σήμερα θα παίξω έτσι, θα υπέγραφα αμέσως», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στοίχημα στο τένις και στη bet365 είναι η διάρκεια και αυτό είναι που πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο Κέι Νισικόρι, σύμφωνα με τον «Ράφα».

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon