tapadu: για tapas στη βαρκελωνη!

Πολύ χαρήκαμε κατά την πρόσφατη επίσκεψή μας στη Βαρκελώνη όταν διαπιστώσαμε ότι στην όμορφη πόλη, παρά τις ορδές των τουριστών και τα πάμπολλα ακριβά εστιατόρια, υπάρχουν ακόμα στο κέντρο μέρη φθηνά και τίμια για να απολαύσεις το ποτάκι σου συνοδεία ισπανικού μεζέ με τρόπο αξιοπρεπέστατο!

Ένα από αυτά τα μέρη είναι και το tapadu, μαγαζάκι που προτιμούν οι ντόπιοι , αλλά και οι τουρίστες, λίγα βήματα μακρυά από την πολυσύχναστη και κεντρική La Rambla.

Το συγκεκριμένο μαγαζί προσφέρει ποτά σε πολύ χαμηλές τιμές – μπύρα ενός λίτρου με λιγότερα από 5 ευρώ, κοκτέηλ με 4 ευρώ σε κανονικό μέγεθος, sangría με 10 ευρώ το λίτρο κλπ – και tapas σε ακόμα χαμηλότερες! Μάλιστα οι τιμές στα τελευταία ξεκινούν από 1 ευρώ , όπως το πανταχού παρόν pan con tomate , με τις patatas bravas να κυμαίνονται στα 1.8 ευρώ (μακράν η χαμηλότερη τιμή που εντοπίσαμε στην Βαρκελώνη) και το καταπληκτικό φρυγανισμένο σκορδόψωμο να μην ξεπερνά τα 2 ευρώ.

Εμείς, με λιγότερα από 16 ευρώ απολαύσαμε τα ποτάκια μας και τα μεζεδάκια μας και τώρα απλά αναπολούμε τις στιγμές και αναμένουμε την επόμενη επίσκεψή μας!

Διεύθυνση: Carrer de la Princesa, 29

Υ.Γ. Θα ακολουθήσουν και οι σχετικές φώτο εντός αυτού του άρθρου, πολύ σύντομα…

Κατηγορία: ΚΟΥΖΙΝΑ
3 Comments
  1. 11 έτη ago
    juan_griego

    Εγω την πάτησα μια μέρα οταν ημουν πεινασμένος απο πολυώρο περπάτημα στην βορεια Βαρκελώνη…γυρνώντας προς το κέντρο και περνώντας απο την Sagrada Familia σταμάτησα για φαι σε ενα τουριστικο εστιατοριο. Για μια μπολονέζ και για ψωμι πασαλειμμένο με χυμο ντομάτας και ενα μπουκαλάκι νερό πλήρωσα 15 ευρω! Ο νοτιοαμερικανός σερβιτορος περίμενε πουρμπουάρ αλλά πήρε τα…. (χαχαχα)(αφηστε που για να μου φέρει τα ρέστα αργησε 10 λεπτά!)

    • 11 έτη ago
      Meet-sos (admin)

      Ναι ρε, αμα πας στα τουριστικα στην Βαρκελωνη σε γδυνουν… Εγω, λογω της προηγουμενης εμπειριας μου, ειπα να το ψαξω τωρα το θεμα απο πριν μεσω ιντερνετ… και δικαιωθηκαμε!!

      Την βγαλαμε παμφθηνα, πολυ ποιοτικοτερα και αυθεντικοτατα!!

    • 11 έτη ago
      Rosa

      μα κι εσυ βρε χουαν μου :-)) ζητησες μπολονεζ στη βαρκελωνη?
      οντως εκμεταλλευονται παρα πολυ τους τουριστες
      μητσακο τα εστιατορια στη βαρκελωνη τα βρηκα ολα εγω :-* οποτε μη μου κλεβεις τη δοξα 8-)

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon