η amparo sánchez 21/1 και 22/1 στην ελλαδα

Έρχεται για μία βραδιά , 21 Ιανουαρίου, στο Block33 (Θεσσαλονίκη) , και άλλη μία, 22 Ιανουαρίου στην Αυλαία (Αθηνα) να μας μαγέψει με ένα χαρμάνι από λατινοαμερικάνικους , αφροκουβανέζικους ήχους.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η προηγούμενη εμφάνιση της στο πλαίσιο του Kosmos Festival, η Amparo επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας της αποσκευές της το ολοκαίνουργιο single της που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο ‘Turista Accidental’ σε σύνθεση και παραγωγή των Calexico.

Έπειτα από 11 χρόνια πορείας, 7 άλμπουμ και πάνω από 1000 συναυλίες σε όλο τον κόσμο, η Amparo αποφάσισε να ακολουθήσει την σόλο καριέρα της. Το πρώτο της άλμπουμ είχε τίτλο “Tucson-Habana” και η συνεργασία της με τον Joey Burns και John Convertino των Calexico, γίνεται εύκολα αντιληπτή.

Η μουσική της έχει επιρροές από την αφροκουβανική παράδοση, το φλαμένκο, αλλά και τις μελωδίες από την Ανατολή, δημιουργώντας ένα γοητευτικό μίγμα ρυθμού και ήχων. “Ενέργεια, κίνηση, ζωή, μουσική” είναι το τρίπτυχο που τη διαπνέει. O καλός της φίλος Manu Chao είχε πει κάποτε πως τραγουδάει σα να έχει καταπιεί μικρόφωνο, σχολιάζοντας τη δυνατή και εκφραστική της φωνή.

Μαζί της θα εμφανιστεί ο Μάρκος, ο τραγουδιστής των Locomondo, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές και επί σκηνής αλλά και στο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το συγκρότημα το 2007, για να μας παρουσιάσουν το τραγούδι που έχουν δημιουργήσει μαζί.

Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon