salsa…super

Κόβαμε βόλτες χθες το βράδυ στο Γκάζι που λέτε (εμείς, οι συντάκτες του castellano.gr) όταν ξαφνικά πέσαμε πάνω σε ένα ολοκαίνουριο μαγαζάκι με το πολύ ενδιαφέρον όνομα ‘souvlaki hecho en México’. Aγαπημένη κουζίνα η μεξικάνικη, λατρεμένο το σουβλάκι, δεν ήθελε και πολύ να μπουμε μέσα.

Εκεί λοιπόν είδαμε ότι εκτός από το κλασσικο ελληνικό σουβλάκι είχαμε και την επιλογή της tortilla και του taco. Πήραμε λοιπόν δύο taco με κιμά και κοτόπουλο, με δυνατή και αρκετά πικάντικη σάλτσα και μετά αποφασίσαμε να παρουμε και άλλο με την super καυτερη σάλτσα του μαγαζιού.

Η σαλτσούλα ήταν μία πράσινη σαλτσα με το γνωστό μας guacamole (δείτε το σχετικό αρθρουλίνι) ,tequila και πικάντικη πράσινη μεξικάνικη πιπεριά jalapeño. Το αποτέλεσμα? Βγάζαμε καπνούς από τα αυτιά, αλλά το ευχαριστηθήκαμε, ειδικά με το κρύο που είχε. Μπράβο. Έτσι πρέπει να είναι ένα μεξικάνικο πιάτο. Πικάντικο και αυθεντικό.

Κατηγορία: ΚΟΥΖΙΝΑ
2 Comments
  1. 13 έτη ago
    Maggy

    αχ πόσο ζήλεψα τώρα! :drool: Είναι πολύ συναρπαστικό να δοκιμάζεις ξένες κουζίνες και διαφορετικά πιάτα απο τα συνηθισμένα, αλλά εμείς τα παιδιά της επαρχίας δεν έχουμε και πολλές επιλογές. Είναι ένα απο τα αρνητικά της επαρχίας! :cry: Παιδιά, δοκιμάζετέ τα εσείς και να μας λέτε και καμία συνταγή μήπως και τα μαγειρέψουμε μιας και δεν μπορούμε να τα βρούμε έτοιμα. :-D

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon