salma hayek (video)

Η Salma Hayek είναι μία διάσημη Μεξικανή ηθοποιός (γεννημένη το 1966), που κάνει καριέρα στο Holywood. Είναι η πρώτη Μεξικάνα που πήρε Οσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, συγκεκριμένα για την ερμηνεία της στην ταινία Frida. Η εν λόγω ταινία προκάλεσε σάλο στην Αμερική, αφού οι γυμνές σκηνές της Hayek ήταν κάτι παραπάνω από τολμηρές.

Η Hayek όταν πρωτοξεκίνησε την καριέρα της ήταν μία αδύνατη και μικροκαμωμένη κοπέλα (το ύψος της είναι 1,50), γρήγοrα, όμως, άκουσε τις συμβουλές των ειδικών , που της είπαν ότι ένα πιο καμπυλάτο σώμα θα την καθιέρωνε ευκολότερα. Έτσι πήρε αρκετά κιλά και κατάφερε να μεταμορφωθεί σε Λατίνα σεξοβόμβα.

Αργότερα, η ίδια , σαν παραγωγός και guest star της σειράς ‘Ugly Betty’ αποδοκίμασε τα ανορεξικά πρότυπα ομορφιάς και πρόβαλλε σαν όμορφο ένα υγιές και έντονα καμπυλάτο σώμα ( τόσο το δικό της όσο και της πρωταγωνίστριας).

Όσο για το πλούσιο στήθος της? Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κάνει πλαστική, αλλά οι ειδικοί τονίζουν ότι το μέγεθός του δεν έχει αλλάξει αναλογικά με την αύξηση του βάρους της. Οι καυτές σκηνές, πάντως, από την Frida αφήνουν περιθώριο εικασίας εγχείρισης.

Όπως και να έχει, η Hayek αποτελεί μία από τις πιο όμορφες, χυμώδεις και καυτές γυναίκες του Holywood.

Κατηγορία: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
7 Comments
  1. 13 έτη ago
    Rosa

    βεβαια φαινεται οτι εχει παρει καμια δεκαρια κιλα

  2. 13 έτη ago
    Meet-sos (eL GitaNo NegRo)

    Σιγά τις προκλητικές σκηνές που έχει το “Frida”

  3. 13 έτη ago
    Meet-sos (eL GitaNo NegRo)

    εν τω μεταξύ , τι καμμένη ταινία που είναι το “από το χάραμα ως την αυγή”
    :laugh:

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon