ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Το ξενοδοχείο «Arion, A Luxury Collection Resort & Spa» στο Astir Palace Resort σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ισπανίας και την Ιberia Airlines, μας ξεναγεί στα γευστικά μονομάτια και τα μυστικά της Ισπανικής Κουζίνας (6 εώς 14/ Μάη).

Για το σκοπό αυτό επιστρατεύτηκαν ο executive chef Sergio Aroso και ο βοηθός του Juanjo Claramunt που έρχονται ειδικά από το ξενοδοχείο The Westin Valencia για να παρουσιάσουν τα πιο εμβληματικά πιάτα της Ισπανίας.

Δοκιμάστε αυθεντικά τάπας όπως gazpacho από φράουλα, μήλο και λουκάνικό με μανιτάρια morellan, Ιβηρικό ζαμπόν, paella Βαλένθιας με κοτόπουλο και λαγό και γνωρίστε τον μεγαλύτερο οίκο αφρώδων οίνων στον κόσμο. Οι αφρώδεις οίνοι Freixenet χαρακτηρίζονται με τον όρο “cava”, διότι παράγονται με την παραδοσιακή μέθοδο που χρησιμοποιείται στην Καμπανία. Ξεχωρίζουν για τη λεπτή γεύση τους, τη φρεσκάδα και το ντελικάτο άρωμα τους. Στη διάρκεια του δείπνου σας, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείσετε χορούς φλαμένκο, μουσική και τραγούδι από την περιοχή της Ανδαλουσίας.

Ιnfo:
Grill room, Astir Palace Resort, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 2108901569, 2108960758. Πληροφορίες και κρατήσεις: 2108902000, Καθημερινά από τις 19:00 -00:00 και Σαββατοκύριακα μεσημέρι από τις 13.00 – 16.00 και το βράδυ από τις 19.00 – 00.00

ΠΗΓΗ

Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon