Η ΕΚΘΕΣΗ «Secretos sobre negro» ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ

Ο πολυμήχανος Antonio Banderas μας εκπλήσσει ακόμη μία φορά με την έκθεση φωτογραφίας «Secretos sobre negro», η οποία θα παρουσιαστεί στο Ινστιτούτο Θερβάντες από τις 17 έως τις 22 Οκτωβρίου.

Ο ισπανός καλλιτέχνης πήρε τη φωτογραφική του κάμερα ανά χείρας και απαθανάτισε διάφορες γυναίκες με σκοπό να παρουσιάσει με τη δική του άποψη τον γυναικείο κόσμο, με μια μοναδικά αρσενικά προοπτική. 

Η συλλογή «Secretos sobre negro», χάρη στο ταλέντο και τη φαντασία του Ισπανού ηθοποιού, είναι εκθαμβωτική. Το εγχείρημα είναι βασισμένο στην ιδέα του επαναπροσδιορισμού των κλασικών, αρσενικών στερεοτύπων. Αποτελείται από 23 στιγμιότυπα, στα οποία ο ρόλος της γυναίκας είναι κυρίαρχος.

Με μια πεισματική έμφαση στην έμφυτη ικανότητα των γυναικών στην αποπλάνηση, ο Antonio πειραματίζεται με τα στερεότυπα και τα σύμβολα και κατακερματίζει κάθε κανόνα συμπεριφοράς, προκειμένου να παρουσιάσει μια νέα μορφή αρσενικού, όπου η γυναίκα παίρνει τον έλεγχο και όλα τα δεδομένα τίθενται υπό αμφισβήτηση. Για τον Antonio, η γυναίκα είναι το μέλλον του άνδρα.

Info
«Secretos sobre negro», Ινστιτούτο Θερβάντες, Μητροπόλεως 23, Σύνταγμα,2103634117
Διάρκεια Έκθεσης: 17-22 Οκτωβρίου
Ώρες & Ημέρες Λειτουργίας: Δευτ.-Σάββ. 10.00-13.30 & 16:00-20:00
Είσοδος Ελεύθερη

Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon