«Χρειαζομαι ξεκουραση»

Μπορεί να αποκλείστηκε από τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο στην προημιτελική φάση του Wimbledon, όμως ο Νταβίντ Φερέρ είναι χαρούμενος για το γεγονός ότι μετά το τέλος του τουρνουά, θα δεσπόζει στην 3η θέση της ATP.

Στοίχημα στο τένις όπως και στα άλλα αθλήματα βέβαια είναι για τους αθλητές να περνούν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Αυτό έχει σκοπό να κάνει και ο 31χρονος Ισπανός, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι είχε μεγαλύτερες βλέψεις στο λονδρέζικο τουρνουά, είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι θα προσπεράσει για πρώτη φορά τον Ρότζερ Φέντερερ στη γενική κατάταξη. Έτσι, επιτρέπει στον εαυτό του να ξεφύγει για λίγο από τη φορτική ζωή των court, κάνοντας διακοπές, ώστε να αναρρώσει πλήρως και ο αστράγαλό τους ενόψει του πολύ σημαντικού κομματιού της σεζόν, στην Αμερική. Αθλητικό στοίχημα στο τένις είναι γι’ αυτόν να βρεθεί ακόμα ψηλότερα και για να τα καταφέρει, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μπορεί να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.

«Θα πάρω δύο εβδομάδες ρεπό και θα κάνω διακοπές. Πρέπει να σιγουρευτώ ότι θα ξεπεράσω πλήρως το πρόβλημα στον αστράγαλο γιατί η σεζόν στην Αμερική είναι πολύ σημαντική για μένα. Νομίζω ότι ποτέ δεν έχω μείνει 3-4 εβδομάδες εκτός tour. Είναι τέλεια περίοδος για να ξεκουραστώ. Είμαι 31 ετών και χρειάζομαι ξεκούραση», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon