Δεν τα καταφερε ο Βερντασκο

Ο Φερνάντο Βερντάσκο (Fernando Verdasco) τα έκανε όλα άψογα στο ATP Bastad, μέχρι τον τελικό. Εκεί, δεν κατόρθωσε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά του τένις που τον ήθελαν τροπαιούχο και ηττήθηκε με 2-0 από τον Κάρλος Μπέρλοκ.

Ο Ισπανός αντισφαιριστής ήταν η σκιά του καλού του εαυτού και παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός μόνο στο 1ο σετ, το οποίο έχασε με 7-5, γεγονός που αποδείχτηκε κομβικό, αφού του έριξε την ψυχολογία και 2ο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Εκεί, ο Αργεντινός αντίπαλός του «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες, φτάνοντας στο 6-1. Συνολικά στην αναμέτρηση, ο Μπέρλοκ έκανε πέντε break, τη στιγμή που ο Βερντάσκο έκανε μόνο δύο. Αυτή ήταν και η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στους δυο τους, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται σε 1 ώρα και 38 λεπτά.

Πλέον, ο Βερντάσκο, ο οποίος είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Wimbledon, και λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στον, μετέπειτα νικητή της διοργάνωσης, Άντι Μάρεϊ, κοιτάει μπροστά, στα επόμενα τουρνουά και κυρίως φυσικά στο US Open του προσεχούς Σεπτεμβρίου. Στοίχημα στο τένις είναι γι’ αυτόν όπως άλλωστε και για όλους τους αθλητές όλων των αθλημάτων είναι παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι εκεί που μετράει και χρειάζεται.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon