Οι αμφιβολιες του Αλονσο

Τις αμφιβολίες του για την επάνοδο του Ρόμπερτ Κούμπιτσα εξέφρασε ο συνάδελφος και στενός του φίλος, Φερνάντο Αλόνσο, που τόνισε πως θεωρεί δύσκολο το να επιστρέψει στους αγώνες μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη στο grand prix της Ιταλίας την περασμένη χρονιά.

Ο Ισπανός πιλότος της Φόρμουλα 1 είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή με τον Πολωνό και είναι σε θέση να γνωρίζει την κατάσταση του, γεγονός που τον παρουσίασε επιφυλακτικό ως προς την επιστροφή του δεύτερου στις πίστες.

«Είναι πολύ δύσκολο να πω αν ο Ρόμπερτ θα επιστρέψει 100% και θα μπορεί να τρέξει ξανά στη Φόρμουλα 1. Μιλάμε και ξέρω πόσο τον πονά να είναι μακριά από αυτό που ήταν ο κόσμος του», ήταν τα λόγια του Φερνάντο Αλόνσο, που συνέστησε ψυχραιμία στον συνάδελφο του, καθώς τον προέτρεψε να δώσει προτεραιότητα στην πλήρη ανάρρωση του, προτού σκεφτεί το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Τα αποτελέσματα στοιχήματος όπως αυτό, φαίνεται πως θα αργήσουν να έρθουν, ωστόσο χαρακτηριστικό παραμένει το γεγονός ότι ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα μετά τον τραυματισμό του δεν έχει προβεί σε σχετικές δηλώσεις, παρά το εύλογο διάστημα των 18 μηνών που έχουν περάσει από τη στιγμή του ατυχήματος του.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon