Προκαλει «εκνευρισμο» ο Αλονσο

Η εξαιρετική πορεία που διαγράφει στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Φερνάντο Αλόνσο είναι γεγονός, αφού στους 14 αγώνες που έχουν γίνει έως τώρα, ο Ισπανός οδηγός της Φόρμουλα 1 έχει ανέβει 8 φορές στο βάθρο, κάτι που δεν αρέσει ιδιαίτερα στους αντιπάλους του.

Πραγματοποιεί ίσως την πιο επιτυχημένη σεζόν στην καριέρα του και μάλιστα έχοντας στη διάθεση του ένα μονοθέσιο που μέχρι τώρα έχει εμφανίσει αρκετά προβλήματα, αποδεικνύοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ότι η τεχνική και η προσπάθεια είναι δύο από τα σημαντικότερα κριτήρια που μπορούν να οδηγήσουν στην καταξίωση.

Τα αποτελέσματα στοιχήματος όπως αυτό του Φερνάντο Αλόνσο να αγγίξει την κορυφή, έχουν έρθει ήδη τρεις φορές φέτος, όπου και κατάφερε να τερματίσει πρώτος, γεγονός που φαίνεται πως ενοχλεί τους ανταγωνιστές του στο πρωτάθλημα, με τον επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ να δηλώνει μετά το Γκραν Πρι στην Σιγκαπούρη: «Το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό, αλλά είναι εκνευριστικό το γεγονός ότι ο Φερνάντο εξακολουθεί να ανεβαίνει στο βάθρο στο τέλος κάθε αγώνα. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, αλλά πρέπει να ‘κόβουμε’ βαθμούς από τον Φερνάντο και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν περισσότερα μονοθέσια ανάμεσα σε εμάς και σε αυτόν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός των άλλων, ο Ισπανός πιλότος της Ferrari μετράει μόλις μία εγκατάλειψη στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Βουδαπέστη, σε αντίθεση με τους Λιούς Χάμιλτον και Σεμπάστιαν Φέτελ, που στάθηκαν άτυχοι περισσότερες φορές έως τώρα.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon