Δεν εγκαταλειπουν στη Ρεαλ

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για να κάνουν το “repeat” στην Primera Division παρουσιάζονται οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στο μείον οχτώ από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Τα αρχικά αρνητικά αποτελέσματα ποδοσφαίρου των «μερέγχες» τους έφεραν πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος από νωρίς και δεν κατόρθωσαν να καλύψουν τη διαφορά ούτε στο «classico» με τους «μπλαουγκράνα», αφού ενώ προηγήθηκαν στο σκορ, το τελικό 2-2 μοίρασε από έναν βαθμό στις δύο «μισητές» αντιπάλους.

Ανεξάρτητα, πάντως, από την ψαλίδα της διαφοράς που δεν έχει κλείσει, οι Μαδριλένοι δείχνουν σημάδια ανάκαμψης σε σχέση με τους πρώτους τους αγώνες στο ισπανικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, έχουν κατακτήσει, ήδη, το εγχώριο Super Cup, ενώ στο πρωτάθλημα δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη ούτε το ένα τέταρτο των αγώνων.

Έτσι, μετά τις προχθεσινές δηλώσεις του Ρικάρντο Κακά που κυμαίνονταν στο ίδιο μήκος κύματος, και ο Σάμι Κεντίρα εκφράζει την πεποίθησή του ότι η υφιστάμενη κατάσταση μπορεί να ανατραπεί. Αντιλαμβάνονται άπαντες, λοιπόν, πως όποιο κι αν είναι το στοίχημα ποδόσφαιρο και στην Primera Division παίζεται μόνο στο χορτάρι.

«Η σεζόν μόλις ξεκίνησε και δεν το βάζουμε κάτω. Κάποιοι νέοι παίκτες ήρθαν στην ομάδα τη φετινή σεζόν. Πολλές φορές προχωρούμε σε ροτέισον και επομένως έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Εάν κερδίζουμε τα παιχνίδια μας και έχουμε συνέπεια στις εμφανίσεις μας, τότε είμαι σίγουρος ότι κάτι καλό μπορεί να συμβεί», εξηγεί ο Κεντίρα.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ
1 Comment
  1. 12 έτη ago
    Meet-sos (admin)

    έχουν χάσει ήδη πολύ έδαφος, δύσκολα τα πράγματα.. έτσι την πάτησε πέρυσι και η μπάρτσα, που στο β μέρος κένταγε – χωρίς ανταπόκριση. αμα νικούσαν τις προάλλες, ίσως κάτι να γινόταν

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon