Μονο Μπαρτσελονα

Τα αθλητικά νέα του Τσάβι Ερνάντεζ και της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θα συνεχίσουν να συνδέονται, αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Ισπανός μέσος είναι «γέννημα-θρέμμα» των «μπλαουγκράνα», αφού ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής τους σε πολύ νεαρή ηλικία και συνεχίζει σ’ αυτούς όλα αυτά τα χρόνια, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη τους από τον χώρο του άξονα.

Είναι, με άλλα λόγια, από τους «πρωτομάστορες» των επιτυχιών τους, αφού όσοι προπονητές έχουν περάσει από τον καταλανικό πάγκο τα τελευταία χρόνια τον εμπιστεύονται με… κλειστά μάτια και του δίνουν το ελεύθερο να οργανώνει «μαεστρικά» το χώρο του κέντρου.

Και ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να αλλάζει αρκετά «στέκια», σύμφωνα με τις προβλέψεις στοίχημα του Τσάβι είναι να μείνει για πάντα στην ομάδα που τον ανέδειξε. Έτσι, ενώ το υπάρχον συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014 είναι κοντά στο να το ανανεώσει.

«Είμαι χαρούμενος και θέλω να μείνω εδώ για αρκετά χρόνια ακόμα. Ο σύλλογος με έχει ήδη πλησιάσει για να ανανεώσουμε. Είμαι ήρεμος γιατί είμαι χαρούμενος. Θέλω να τερματίσω εδώ την καριέρα μου», εξηγεί με δηλώσεις του ο 31χρονος άσσος.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon