Βλεπει Μπαρτσελονα ο Κροιφ

Ένας «θρύλος» για το ποδόσφαιρο και την Μπαρτσελόνα, ο Γιόχαν Κρόιφ πιστεύει ότι η πρώην ομάδα του μπορεί να επιβεβαιώσει τα, μέχρι στιγμής, προγνωστικά και να φτάσει στην κατάκτηση της Primera Division μετά το περσινό… διάλειμμα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι οχτώ βαθμοί, στους οποίους εκτόξευσαν τη διαφορά τους από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν οι «μπλαουγκράνα», διατηρούνται, με τους ίδιους απαλλαγμένους, πια, και από το εμπόδιο της άλλης ομάδας της πρωτεύουσας της Ατλέτικο, να κερδίζουν όποια ομάδα βρεθεί στο δρόμο τους.

Πιο συγκεκριμένα, η μοναδική ισοπαλία που μετρούν, από την εκκίνηση του πρωταθλήματος, ήταν αυτή του «classico» στο «Καμπ Νου» κόντρα στους «μερέγχες». Από εκείνο το σημείο και έπειτα, όμως, οι… μηχανές τους «άναψαν» ξανά και δεν είχαν άλλη απώλεια.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο ο πρώην τους Ολλανδός άσσος και τεχνικός τους χρίζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κούπα. Σύμφωνα με τις προβλέψεις στοίχημα του Γιόχαν Κρόιφ είναι να διατηρηθεί η διαφορά από τη «βασίλισσα» στα επίπεδα, τα οποία βρίσκεται σήμερα. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Λιονέλ Μέσι που καταρρίπτει συνεχώς ρεκόρ.

«Η Μπαρτσελόνα είναι στο σωστό δρόμο. Έχει τα πάντα για να κερδίσει το πρωτάθλημα και η απόσταση των 8 βαθμών από την Ρεάλ Μαδρίτης είναι αρκετά ασφαλής.

Όσον αφορά τον Μέσι, είναι φοβερός παίκτης. Έσπασε το ρεκόρ του Πελέ, το οποίο διατηρούνταν αρκετά χρόνια. Πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος βάζει γκολ ασταμάτητα και κερδίζει την αγάπη του κόσμου. Στην θέση του είναι μακράν ο καλύτερος και το αποδεικνύει συνέχεια», κατέληξε.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon