Αλονσο: «Καλυτερη ομαδα, αργο μονοθεσιο»

Ο νόμος του πάω αργά για να φτάσω πιο γρήγορα στη Φόρμουλα 1 δε βρίσκει εφαρμογή και, έστω και στην τελευταία κούρσα της σεζόν, ο Φερνάντο Αλόνσο το αντιλήφθηκε.

Το Grand Prix του Ιντερλάγκος σφράγισε και τον φετινό παγκόσμιο πρωταθλητή, με τα προγνωστικά, και στην bet365, να δίνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Σεμπάστιαν Φέτελ, και την ιστορία να τα επιβεβαιώνει.

Από κοντά, μέχρι τέλους, τον είχε βέβαια ο Αλόνσο, ο οποίος όμως τελικά δεν τον πρόλαβε για να του πάρει το στέμμα. Τερμάτισε μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Γερμανό οδηγό της Red Bull και γι’ αυτό το αποτέλεσμα θεωρεί υπεύθυνη τη Ferrari.

«Έχουμε την καλύτερη ομάδα σε επίπεδο αγώνων και του τρόπου που προετοιμαζόμαστε για το Grand Prix, κάνουμε καλά pit stop, καλές εκκινήσεις και καλές στρατηγικές. Ακόμη, δεν έχουμε μηχανικά προβλήματα, όμως για το μέλλον σίγουρα χρειάζεται βελτιώσεις το μονοθέσιο.

Είμαστε αργοί, είμαστε πίσω από τις Red Bull, πίσω από τις McLaren και στους τελευταίους αγώνες πίσω από Williams και Force India. Συνεπώς, αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε. Η χρονιά που πέρασε ήταν περίεργη και για αυτό μείναμε εντός διεκδίκησης του τίτλου μέχρι τον τελευταίο αγώνα», ανέφερε ο Ισπανός.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ
1 Comment
  1. 11 έτη ago
    Meet-sos (admin)

    Σημασία έχει να οδηγάμε σιγά-σιγά και με ασφάλεια… όχι να πηγαίνουμε σαν παλαβοί στο δρόμο!! χαχα :rotfl:

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon