Ξερει τι θελει ο Βαλβερδε

Τα αθλητικά νέα της Βαλένθια και του Ερνέστο Βαλβέρδε συνδέονται εδώ και μερικές ημέρες, με τον Βάσκο τεχνικό να παρέχει δηλώσεις στα ισπανικά Μέσα και να αναφέρεται εκτενώς στο «κλίμα» που επικρατεί στη νέα του ομάδα.

Ο Βαλβέρδε αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τις «νυχτερίδες» σε μια χρονική περίοδο, κατά την οποία παρουσιάζουν μέτριο ποδόσφαιρο και αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.

Το ντεμπούτο του το έκανε στο Champions League και ήταν πετυχημένο, καθώς αυτές νίκησαν με 1-0 στην έδρα της Λιλ. Ξέρει, πάντως, καλά τι ζητάει από τους ποδοσφαιριστές, ενώ πιστεύει ότι και οι ίδιοι είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σ’ αυτά. Χρειάζεται, βέβαια, πίστωση χρόνου και η απαραίτητη υπομονή.

«Έχω μία ξεκάθαρη ιδέα για το τι θα ζητήσω, υπάρχουν πράγματα που απαιτούν χρόνο, όμως αυτό που μου αρέσει είναι η ομάδα μου να πιέζει ψηλά. Αυτές τις ημέρες θα αρχίσω να μαθαίνω τους παίκτες.

Δεν υπάρχει περιθώριο για σκληρές προπονήσεις, αυτό που προέχει είναι να μιλήσω με τους παίκτες και να γνωριστώ μαζί τους. Στο ποδόσφαιρο ζητάς πάντα από τους παίκτες να δίνουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Αυτή η ομάδα έχει διάθεση και ικανότητες», τονίζει.

Σ’ ό,τι αφορά το ισπανικό πρωτάθλημα, η Βαλένθια βρίσκεται στη 12η θέση με 18 βαθμούς και αγωνίζεται την προσεχή αγωνιστική κόντρα στην Οσασούνα σ’ έναν αγώνα που προμηνύεται ντέρμπι και σ’ αυτό το στοίχημα προγνωστικά είναι δύσκολο να γίνουν.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon