Στοχος του το Αμπου Νταμπι

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα διεξαχθεί στο τέλος Δεκέμβρη τουρνουά προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ράφαελ Ναδάλ να ελπίζει ότι θα μπορέσει να κατακτήσει τον τίτλο.

Μεγάλος απών σε ολόκληρο το δεύτερο μισό του 2012 ήταν ο Ισπανός πρωταθλητής, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο Wimbledon το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα υπόλοιπα τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου και αυτού των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο τενίστας από τη Μαγιόρκα έχει ταλαιπωρηθεί, είναι η αλήθεια, από αρκετούς τραυματισμούς στην καριέρα, αλλά ο συγκεκριμένος στο αριστερό γόνατο αποδείχτηκε ο πιο σοβαρός όλων, με την επιστροφή του να τοποθετείται, όπως προαναφέρθηκε, στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, πολύ αργότερα, δηλαδή, απ’ ότι θα περίμενε και ο ίδιος, αλλά ακόμη και ο πιο απαισιόδοξος υποστηρικτής του.

Στοίχημα στο τένις είναι βέβαια η διάρκεια και τα συνεχόμενα καλά παιχνίδια. Θα καταφέρει, άραγε, να ξαναβρεθεί στο επίπεδο που ήταν πριν τον τραυματισμό του; Τα αποτελέσματα στοιχήματος ως προς αυτήν την πιθανότητα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στο court του Αμπού Ντάμπι στο τέλος του μήνα. Κέρδισα το Mubadala World Tennis Championships το 2010 και το 2011. Θα ήθελα πολύ να κρατήσω και πάλι το τρόπαιο στα χέρια μου φέτος», λέει ένα απόσπασμα από τις γραπτές δηλώσεις του ίδιου.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon