Σε φορμα ο Φερερ

Ο Ράφαελ Ναδάλ θα λείψει από το πρώτο Grand Slam της νέας σεζόν, καθώς δεν κατόρθωσε να βγει νικητής του αθλητικού στοιχήματος που είχε θέσει, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος και να επιστρέψει στα court έπειτα από επτά μήνες.

Έτσι, ο κυριότερος εκπρόσωπος της Ισπανίας στο Australian Open θα είναι ο Νταβίντ Φερέρ, που λίγες ημέρες πριν δείχνει να είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Ο 31χρονος τενίστας «αναρριχήθηκε» προσφάτως στο Νο4 του ταμπλό, προσπερνώντας τον «Ράφα» και ατενίζει, πια, με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, ενόψει της διοργάνωσης της Μελβούρνης.

Προκρίθηκε στον τελικό του Heineken Open (τουρνουά προετοιμασίας) για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη στην καριέρα του, αποδεικνύοντας ότι δε βρίσκεται τυχαία τόσο ψηλά στη γενική κατάταξη.

Οι συμπατριώτες του, τώρα, επαφίενται σ’ αυτόν στο Australian Open και περιμένουν να τους δικαιώσει εκεί, δείχνοντας πως μπορεί να σταθεί μεταξύ των κορυφαίων. Με τόσους καλούς τενίστες, πάντως, να παίρνουν μέρος εκεί, σ’ αυτό το στοίχημα προγνωστικά είναι δύσκολο να γίνουν.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon