Περιμενοντας τον… καλο Ναδαλ

Ένα μεγάλο αθλητικό στοίχημα έχει να δώσει ο Ράφαελ Ναδάλ, καθώς μετά από οχτώ ολόκληρους μήνες επιστρέφει στα court, με τη συμμετοχή του στο VTR Open της Χιλής να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μία πρώτη γεύση από το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης είχαν την ευκαιρία να πάρουν οι φίλοι του τένις από τη συμμετοχή του στο διπλό και τη νίκη του με συμπαίκτη τον Χουάν Μονάνο. Επικράτησαν, μάλιστα, των Τσέχων (Τσέρμακ και Ντλούι), οι οποίοι δεσπόζουν στη 2η θέση του ταμπλό.

Στοίχημα στο τένις είναι η διαρκής παρουσία στους κορυφαίους, αλλά για να έρθει και πάλι αυτή για τον αθλητή από τη Μαγιόρκα, πρέπει να περάσει χρόνος.

Το διάστημα απουσίας του ήταν μεγάλο και σίγουρα θα έχει σκαμπανεβάσματα. Σ’ αυτό το μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του μεγάλου αντιπάλου του, Άντι Μάρεϊ, ο οποίος μίλησε γι’ αυτόν:

«Ίσως δεν θα έχει την ίδια αύρα αμέσως και ίσως οι άλλοι τενίστες που θα τον αντιμετωπίσουν, να πιστεύουν περισσότερο ότι μπορούν να τον κερδίσουν.

Όμως, με τον χρόνο και εφόσον ο ‘Ράφα’ κερδίσει τα τρία πρώτα του τουρνουά, αυτό θα αλλάξει τα πάντα και πάλι οι τενίστες θα είναι ανήσυχοι όταν τον συναντούν. Ο κόσμος σε φοβάται όταν κερδίζεις και έχεις αυτοπεποίθηση», εξηγεί.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon