Ο «Ραφα» ειναι εδω!

Στοίχημα στο τένις ήταν για τον Ράφαελ Ναδάλ να επιστρέψει και να είναι το ίδιο ή και περισσότερο ανταγωνιστικός, όπως ήταν και πριν τον πολύμηνο τραυματισμό στο γόνατο.

Η συμμετοχή του στον τελικό του VTR Open της Χιλής… αλλά και η κατάκτηση του Brazil Open είναι οι καλύτερες αποδείξεις ότι ο «βασιλιάς του χώματος» έχει ακόμη παλμό.

Με μερικούς εξαιρετικούς winner πόντους και όντας σοβαρός καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο 27χρονος τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ του Νταβίντ Ναλμπαντιάν και πανηγύρισε τον δεύτερο του τίτλο στη χώρα του καφέ, στη δεύτερη συμμετοχή του εκεί (η πρώτη ήταν το 2005).

Ο ίδιος, μετά το τέλος του αγώνα, ήταν, όπως είναι λογικό, περιχαρής, καθώς απέδειξε ότι μπορεί να ξεπεράσει την ατυχία που είχε και δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στα τουρνουά του δευτέρου μισού της περσινής σεζόν.

«Όταν το γόνατο πονάει, δεν μπορώ να κινηθώ καλά. Όταν δεν κινούμαι καλά, δεν μπορώ να χτυπήσω την μπάλα καθαρά.

Όταν το γόνατό μου είναι καλύτερα και το τένις μου είναι καλύτερο, το μυαλό μου είναι πιο καθαρό και όλα πάνε καλά. Ένιωσα καλύτερα από ποτέ μέσα στο court», ήταν τα λόγια του.

Επόμενο ραντεβού για τους κορυφαίους τενίστες είναι το ATP World Tour 500 και σ’ αυτό το στοίχημα προγνωστικά είναι δύσκολο να γίνουν.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon