Δεν τα παρατει η Λαγκουν Αρο

Μπορεί η Λαγκούν Άρο να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της ACB, ωστόσο οι καλαθοσφαιριστές της δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν και θα παλέψουν μέχρι το τέλος για τη σωτηρία.

Σε 23 αγώνες μπάσκετ η ομάδα του Σίτο Αλόνσο μετρά πέντε νίκες και 18 ήττες, με τη Φουενλαμπράδα, η οποία βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης να έχει συγκομιδή δύο περισσότερων πόντων (30 έναντι 28).

Αξίζει να σημειωθεί πως θα είχε την ευκαιρία να την πιάσει στους 29 πόντους, αλλά ηττήθηκε στο εκτός έδρας γι’ αυτήν μεταξύ τους ντέρμπι με 78-73. Οι καλαθοσφαιριστές της Λαγκούν Άρο είναι σίγουρα δυσαρεστημένοι από αυτή την εξέλιξη, ιδιαίτερα, αν συνυπολογίσει κανείς, ότι την περσινή σεζόν έκαναν αξιοπρεπέστατη πορεία, συμμετέχοντας ακόμη και στα play-off του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το σύνθημα της αντεπίθεσης προσπάθησε να δώσει ο αρχηγός της ομάδας, Χάβι Σαλγκάδο, τονίζοντας λακωνικά πως όποιο κι αν είναι το στοίχημα μπάσκετ και στην ACB παίζεται μόνο στο παρκέ.

«Η ομάδα δεν τα παρατάει και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να προχωρήσουμε θετικά μέχρι το τέλος της σεζόν», ήταν τα λόγια του.

Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

close
Facebook IconTwitter Icon